Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Am fost un copil nefericit! Și ce? Niciodată nu e prea târziu pentru o copilărie fericită

Publicat:

In copilarie, cand eram mica-mica-mica, eu credeam ca oamenii din televizor intra noaptea in cutia pe atunci de lemn, raman acolo pe tot timpul zilei sa ii vad eu cand am chef (ma rog, cand aveau chef parinții) și apoi pleaca, se duc la treaba lor și vin alții!

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Firea, despre varianta retragerii lui Catalin Cirstoiu din cursa pentru București: „E tarziu. Cine candideaza?”

11:10, 12.04.2024 - Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat joi, 11 aprilie, la Antena 3, ca in cateva zile va fi facut public programul candidatului comun PSD-PNL pentru București, Catalin Cirstoiu, și ca „este imposibil” ca acesta sa fie retras in urma materialelor aparute in presa, pentru ca se apropie…

Theo Rose, ținta bullying-ului in copilarie. Ce amintiri are cantareața: „Nu mi-am dorit sa...”

19:05, 11.04.2024 - Theo Rose este o artista cunoscuta și foarte indragita de fani. Acum are o viața ideala, o familie frumoasa și o cariera in ascensiune, in copilarie a fost țina bollying-ului din partea altor puști de seama ei.

Papa Francisc lasa de ințeles ca Ucraina pierde razboiul: Negociați pana nu e prea tarziu!

10:11, 10.03.2024 - Papa Francisc a afirmat, intr-un interviu acordat televiziunii elvetiene RSI, ca Ucraina ar trebui sa aiba curajul 'steagului alb' și sa negocieze pentru a pune capat razboiului cu Rusia 'inainte ca lucrurile sa se inrautateasca', transmit Reuters, EFE si AFP, potrivit Agerpres. In interviu, inregistrat…

Regretata Mioara Roman, sfat prețios pentru fiica ei, dupa desparțirea de Marius Elisei. Ce i-a spus fosta soție a lui Petre Roman fiicei sale: „Daca ai fost fericita doar o zi ….”

18:55, 08.03.2024 - Oana Roman a trecut peste relația cu Marius Elisei, insa a ținut sa vorbeasca, de curand, in cadrul unui podcast, despre cel mai prețios sfat primit de la mama sa, regretata Mioara Roman, dupa desparțirea de tatal fiicei sale. Iata ce i-a spus fosta soție a lui Petre Roman vedetei, dupa separarea de…

1 martie: 187 de ani de la nașterea lui Ion Creanga, autorul fermecatoarelor „Amintiri din copilarie”

00:05, 01.03.2024 - Pe 1 martie, in 1746, Constantin Mavrocordat hotara eliberarea din șerbie a „rumanilor” fugiți. In aceeași zi, dar in 1810, se naștea compozitorul Frederic Chopin, in 1837 venea pe lume Ion Creanga, iar in 1872 lua ființa primul parc național din lume, Yellowstone (SUA).

Cristian Gentea: „Cel tarziu la returul din 2026-2027 vom juca pe noul stadion”

12:50, 25.02.2024 - Revenim la subiectul legat de noul stadion din Trivale, a carei constructie a fost contestata „in ultima zi, in ultimele 10 minute, la 23:50” – dupa cum spunea primarul Cristian Gentea la o emisiune recenta de la POLITIKIA.ro.

Podul provizoriu de la Milișauți va fi redeschis traficului rutier cel mai tarziu ...

11:35, 15.02.2024 - Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a declarat joi ca lucrarile de reparații la podul tehnologic peste raul Suceava din orașul Milișauți sunt in plina desfașurare. Alexandru Moldovan a spus ca firma care lucreaza estimeaza ca traficul rutier va fi reluat pe acest pod cel mai tarziu, ...

Madonna a fost data in judecata pentru ca a inceput tarziu un concert și fanii s-au dus obosiți la serviciu dimineața

11:45, 20.01.2024 - Madonna a fost data in judecata de doi fani care o acuza ca și-a inceput un concert prea tarziu, așa ca au avut probleme cu transportul in timpul nopții, iar a doua zi le-a fost greu sa mearga la munca dimineața, scrie The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?