Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Am fost prost și lacom”! După aproape șase ani de tortură zilnică într-un penitenciar chinezesc, profesorul Marius Balo se întoarce acasă

Publicat:

Opt ani de inchisoare pentru un presuus prejudiciu de 80 de dolari. Profesorul clujean a vorbit intaia oara de dupa gratii. Cum sunt torturați, zi de zi, deținuții „care susțin dezvoltarea economica a Chinei”.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ramses al II-lea se intoarce acasa: Egiptului i s-a returnat un important artefact furat in urma cu peste 30 de ani

05:45, 22.04.2024 - Egiptului i s-a returnat o statuie veche de 3.400 de ani reprezentand capul regelui Ramses al II-lea, dupa ce a fost furata și scoasa ilegal din țara in urma cu mai bine de trei decenii, a anunțat duminica ministerul egiptean al antichitaților, scrie Rador Radio Romania.

„Intoarce-te acasa la tine”. Spaniolii protesteaza impotriva supraturismului. Masurile luate de localnici ca sa descurajeze turistii sa le mai „calce pragul”

07:05, 19.04.2024 - Protestele spaniolilor impotriva supraturismului au devenit din ce in ce mai dese si numeroase. Localnicii destinatiilor celebre precum insulele Canare, Barcelona sau Malaga apeleaza la tot felul de masuri ca sa descurajeze turistii sa mai viziteze aceste locuri, scrie observatornews.ro .

Hamas a refuzat un nou armistițiu in Fașia Gaza. Israel: „Vom intoarce fiecare piatra pentru a aduce ostaticii acasa”

09:55, 14.04.2024 - Mossad, serviciul de informatii externe al Israelului, a afirmat duminica aceasta ca miscarea palestiniana islamista Hamas a respins cel mai recent proiect de armistitiu pus pe masa o saptamana inainte la Cairo de catre mediatori, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Lumea va experimenta un al doilea „șoc chinezesc”, cu o abundența de bunuri ieftine, scrie Wall Street Journal

13:00, 03.03.2024 - Pentru a rezolva problemele economice, China crește producția de bunuri care depașesc cererea interna, a scris Wall Street Journal (WSJ). Țarile din intreaga lume vor experimenta un al doilea val de importuri din China, dar ultimul val de produse chinezești a dus la falimentul unor fabrici din Occident,…

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 15 și 16, sezonul 3, din 29 februarie 2024. Ema se intoarce acasa

23:55, 29.02.2024 - In episoadele 15 și 16 din Lia - Soția soțului meu, Ema se intoarce acasa, iar Lia și Petru au un plan pentru a afla ce pune la cale Gianni. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și in AntenaPLAY.

Noul avion chinezesc C919 face prima sa calatorie la Salonul de aviație din Singapore

09:20, 19.02.2024 - Noul avion cu corp ingust al Chinei, C919, produs de Commercial Aircraft Corporation of China (COMAC), care concureaza avioanele de pasageri ale Airbus și Boeing, a facut prima sa calatorie in afara teritoriului chinez, organizind duminica un zbor la Salonul de aviație din Singapore, relateaza News.ro.…

Prințul Harry se intoarce acasa sa-și vada tatal. Cat de grav bolnav este regele Charles

14:25, 06.02.2024 - Prințul Harry se intoarce acasa, in Londra, pentru a-l vedea pe tatal sau. Regele Charles trece prin momente grele de cand a fost diagnosticat cu cancer. Monarhul britanic se confrunta in prezent cu probleme de sanatate.

Fiii ratacitori din PSD se pot intoarce acasa! Ciuca le-a creat un singur partid

22:45, 27.01.2024 - Ilustrație: Marian Avramescu Partidul Național Liberal (PNL) a reușit sa identifice o strategie prin care sa-și readuca fiii ratacitori acasa, pe Strada Modrogan din Capitala. Timp de mulți ani, traseul aleșilor locali de la PNL la PSD și chiar invers a fost indelung criticat de instituțiile mass-media…


Ce parere ai despre aceasta stire?