Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alunecări de teren la o mină din Myanmar - Cel puţin 162 de persoane au murit

Publicat:

Cel putin 162 de persoane au murit in urma unei alunecari de teren produse la o mina din nordul Myanmarului, au anuntat autoritatile joi seara, potrivit agentiei .

Dezastrul a avut loc la o mina de jad din zona Hpakant, in regiunea Kachin, situata in nordul Myanmarului.

Cel putin 162 de mineri au murit, au comunicat autoritatile, precizand ca alte persoane sunt date disparute.

Cel putin 54 de persoane sunt spitalizate in urma alunecarii de teren.

Alunecarile de teren si alte accidente sunt frecvente in minele din nordul Myanmarului, dar dezastrul de…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac cu rachete asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Cel puțin patru oameni au murit

21:26, 17.04.2024 - Cel puțin patru oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Autoritațile locale spun ca sunt și mai multe persoane ranite. De asemenea, pagubele sunt importante, anunța ucrainenii.

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Explozie la o hidrocentrala Enel in nordul Italiei: patru persoane au murit și mai multe sunt date disparute VIDEO

20:25, 09.04.2024 - Patru persoane au murit, alte trei sunt ranite si cinci au fost date disparute in urme unei explozii survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza agentia ANSA.

Salvatorii cauta supraviețuitori, dupa alunecarile de teren și replicile cutremurului din Taiwan

10:55, 04.04.2024 - Autoritațile incearca sa ajunga la peste 650 de persoane blocate de cutremurul din Taiwan care a ucis cel puțin noua persoane și a ranit aproximativ 1.000 de persoane, noteaza The Guardian.

Razboi in Ucraina, ziua 771. Patru persoane au fost ucise in urma unui atac asupra orasului Harkov

08:50, 04.04.2024 - Forțele ruse au atacat orașul Harkov cu drone in noaptea de joi. Cel puțin patru persoane au murit, iar alte zece au fost ranite, relateaza ukrinform.net. „Patru persoane au murit, cel puțin 10 au fost ranite. Blocurile de locuințe și casele dintr-o zona privata au fost deteriorate”, a scris pe Telegram,…

Reacțiile jurnaliștilor ruși dupa atacul terorist: „Autoritațile au ratat cel mai mare atac terorist, dar folosesc camere pentru a gasi persoane care au venit la inmormantarea lui Navalnii“

10:30, 23.03.2024 - „Intr-o țara in care forțele speciale anti-terorism alunga de pe internet comentatorii care au spus ceva greșit despre Putin sau au scris despre Bucea, teroriștii se vor simți mereu liberi“, scrie Ruslan Leviev, Fondator al Conflict Intelligence Team, dupa sangerosul atac de la sala de concerte.

Mai mulți oficiali, reținuți dupa alunecarea masiva de teren din Turcia

11:25, 15.02.2024 - Autoritațile au reținut miercuri patru persoane in Turcia in legatura cu alunecarea masiva de pamint care a acoperit o mina de aur din estul țarii, cel puțin noua muncitori fiind dați disparuți. Poliția a reținut patru persoane cu funcții de raspundere ai minei, inclusiv pe directorul acesteia, in cadrul…

Cel putin 46 de persoane au murit in incendiile forestiere care devasteaza centrul si sudul Chile

16:15, 04.02.2024 - Cel putin 46 de persoane au murit in incendiile forestiere care devasteaza centrul si sudul Chile, a anuntat simbata presedintele chilian, Gabriel Boric, adaugind ca acest bilant este doar provizoriu, noteaza AFP. Dupa o pauza, incendiile au izbucnit din nou in regiunea turistica Valparaiso, unde se…


Ce parere ai despre aceasta stire?