Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alunecări de teren în Kenya - Cel puțin 52 de persoane și-au pierdut viața

Publicat:

Alunecarile de teren in urma ploilor torentiale care s-au abatut de vineri asupra vestului Kenyei s-au soldat cu moartea a 52 de persoane, potrivit unui nou bilant comunicat luni de guvernatorul comitatului , , relateaza AFP potrivit Agerpres. "Numarul confirmat in prezent este de 52 de decese", a declarat , guvernatorul comitatului care se invecineaza cu Uganda, situat la circa 350 km nord-vest de capitala Nairobi.

El a adaugat ca inundatiile au distrus poduri, ceea ce face dificil accesul in unele zone.

Un bilant anterior stabilit…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inundații catastrofale in Kenya. Zeci de oameni au murit, zeci de mii au fugit / FOTO-VIDEO

17:10, 24.04.2024 - Zeci de oameni au murit și zeci de mii au fugit din cauza inundațiilor care s-au produs in Nairobi, capitala Kenyei. Cartiere intregi au fost acoperite cu apa, iar drumurile nu mai pot fi folosite. Numeroși locuitori au fost nevoiți sa doarma pe acoperiș.

Cel puțin 12 persoane decedate și peste 50 disparute, dupa o alunecare de teren provocata de precipitații extreme in R.D. Congo

14:20, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sunt in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unei ravene in apele unui rau din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile, informeaza Agerpres, potrivit Reuters.

Salvatorii cauta supraviețuitori, dupa alunecarile de teren și replicile cutremurului din Taiwan

10:55, 04.04.2024 - Autoritațile incearca sa ajunga la peste 650 de persoane blocate de cutremurul din Taiwan care a ucis cel puțin noua persoane și a ranit aproximativ 1.000 de persoane, noteaza The Guardian.

VIDEO/ Incediu puternic la Istanbul - Sunt cel puțin opt morți și se prefigureaza un bilanț terifiant

16:00, 02.04.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și alte noua au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit marți intr-o cladire din cel mai mare oraș din Turcia, Istanbul, noteaza Xinhua. Agenția de presa AFP relateaza ca cel puțin zece persoane au murit in urma unui incendiu din Istanbul, Turcia.Cel puțin…

Cel putin noua persoane ramase blocate intr-o mina de aur din Turcia, dupa o alunecare de teren

10:10, 14.02.2024 - Cel putin noua persoane au ramas blocate intr-o mina de aur din provincia Erzincan situata in nord-vestul Turciei dupa ce o movila de pamant care ar putea fi contaminata cu cianura s-a desprins marti si a luat-o la vale, potrivit AGERPRES.

Cel putin noua persoane au ramas blocate intr-o mina de aur din Turcia, dupa o alunecare de teren VIDEO

10:10, 14.02.2024 - Cel putin noua persoane au ramas blocate intr-o mina de aur din provincia Erzincan situata in nord-vestul Turciei dupa ce o movila de pamant care ar putea fi contaminata cu cianura s-a desprins marti si a luat-o la vale, au anuntat autoritatile turce.

OMS face apel la interventii specifice pentru reducerea numarului in crestere al cazurilor de cancer din Africa

00:11, 07.02.2024 - Povara tot mai mare a cancerului in Africa ar trebui sa serveasca drept semnal de alarma pentru guverne, acestea fiind incurajate sa lanseze interventii cu impact semnificativ pentru reducerea numarului de cazuri si decese prin cancer, a declarat o reprezentanta a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS)…

VIDEO. Momentul exploziei din Kenya

16:40, 02.02.2024 - Explozia de la o companie de realimentare cu gaz a provocat un incendiu care a ucis cel puțin doua persoane și a ranit peste 200 in capitala Kenyei, Nairobi, au anunțat vineri (2 februarie) autoritațile. Explozia a avut loc in cartierul Embakasi din Nairobi, cu puțin inainte de miezul nopții, la compania…


Ce parere ai despre aceasta stire?