Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alina Pușcău s-a amețit după ce a consumat alcool și i-a făcut avansuri lui George Piștereanu. Ce s-a întâmplat la Ferma, după ce toți concurenții s-au întors în casă

Publicat:

In ediția de joi seara, la Ferma, AlinaPușcau a reușit sa faca spectacol in fața tuturor, fara sa țina cont decamerele de filmat. Intoarsa in competiție, alaturi de ceilalți concurențieliminați de-alungul competiției, actrița a consumat alcool, s-a amețit și i-afacut avansuri actorului George Piștereanu.Seara s-a incheiat cu o petrece pe cinste, iar concurențiiau ținut sa sarbatoreasca aceasta reuniune cu mancare și...alcool. Daca unii dintre ei au știut sa se stapaneasca, Alina Pușcaua reușit sa se amețeasca dupa ce a consumat alcool. Daca toți o știau pana acum o femeie liniștita, care nuvorbește…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Cine este Sara, adolescenta care a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8, in Brașov. Tanara ar fi consumat alcool / VIDEO

22:35, 07.04.2024 - Cine este Sara, adolescenta de 15 ani care a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8, in Brașov. Tanara ar fi consumat alcool și ar fi fost la o petrecere la verișoara ei. Ce au spus apropiații despre tragedie.

Tragedie in Spania. Un roman a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier la o ferma

11:15, 03.04.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman plecat la munca in strainatate. Barbatul, care lucra la o ferma in Spania, a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut sa il salveze și au constatat decesul.

„Nu am fost drogat, nu am fost beat”. Alex Bobicioiu, „atac” la adresa lui Dustinel, acuzat ca ar fi consumat alcool și substanțe interzise inainte de gala RXF / FOTO

18:11, 22.03.2024 - Gala RXF s-a lasat cu scandal, dupa ce Yamato Zaharia l-a scos cu forța afara pe Dustinel. Alex Bobicioiu a luptat impotriva lui și a lui Cedy, iar de curand, a lamurit situația de aseara, atunci cand Dustinel a fost acuzat ca ar fi fost drogat sau ca ar fi consumat alcool.

Ferma de oi unde se prelucreaza laptele dupa rețete de acum 300 de ani. „Nici macar pentru noi nu ne-a mai ramas branza”

04:50, 03.03.2024 - Familia Cojanu transforma laptele obținut de la oile fermei lor in branza, caș, urda și alte specialitați dupa rețete moștenite din batrani. Pe langa succesul obținut cu preparatele lor, ei iși deschid acum porțile stanei pentru cei mici, sa cunoasca indeaproape vietațile și modul lor de ingrijire.

Fiul fostului primar din Cavnic, plasat in arest la domiciliu dupa ce a ucis cu mașina o tanara de 21 ani. Cat alcool a consumat inainte sa se urce la volan

16:20, 13.02.2024 - Fiul fostului primar din Cavnic a ajuns, marți, in fața instanței din Sighetu Marmației. Dan Bindiu a fost plasat in arest la domiciliu, dupa ce a provocat un accident in urma caruia o tanara de 21 ani a murit. Iata ce cantitate uriașa de alcool a consumat, inainte sa se urce la volan.

Daniel, tanarul mort in accidentul rutier din Constanța, era beat cand s-a urcat la volan. A fost intr-un club și a consumat alcool: ” N-a vrut sa...” / FOTO

21:56, 04.02.2024 - Au aparut informații cutremuratoare despre accidentul din Constanța. Daniel, tanarul care a murit, era beat in momentul in care s-a urcat la volan. Acesta a fost in club și a consumat alcool, iar mai apoi a luat mașina și a plecat. Prietenii lui au fost terifiați de ceea ce s-a intamplat.

Bogdan Buta nu mai este șeful Untold! Decizia ferma pe care a luat-o, in urma acuzațiilor grave

16:35, 01.02.2024 - Bogdan Buta a luat o decizie ferma, dupa scandalul in care a fost implicat. A stat departe de acuzațiile grave, dar a decis sa se retraga de la conducerea festivalului Untold! Bogdan Buta nu mai este șeful firmei. Iata raspunsul milionarului, dupa ce scandalul a ajuns in atenția tuturor.


Ce parere ai despre aceasta stire?