Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alina Eremia, schimbare radicală de look. Cât de bine îi stă cu părul scurt / FOTO

Publicat:

a dovedit de-a lungul timpului ca are o fire cameleonica și poate adopta cu succes mai mute look-uri. Daca blondul din ultima perioada o prindea de minune, iata ca nici bruneta, tunsa scurt nu ii sta rau. Cantareața a postat cateva imagini in care este evident ca ii place noua schimbare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lora, schimbare radicala de look. Cantareața și-a surprins fanii cu noua apariție / VIDEO

16:15, 17.04.2024 - Lora a apelat la hairstylist pentru un look nou, de vara. Cantareața a luat decizia dupa ce a verificat un filtru pe rețelele de socializare, iar rezultatul a fost unul care i-a placut foarte mult. Fanii au avut multe cuvinte de laude cu privire la noua culoare pe care o are.

De ce nu a ramas Theo Rose insarcinata cu Alex Leonte. Au avut o relație timp de 5 ani: ”O femeie știe...”

17:30, 03.04.2024 - Theo Rose și Alex Leonte au format un cuplu timp de cinci ani, dar și-au spus „adio”. La scurt timp, vedeta a anunțat o noua relație cu Anghel Damian, apoi a oferit marea veste ca este insarcinata cu micuțul Sasha. Cantareața a povestit cum a ajuns la o schimbare atat de radicala in viața sa, intr-un…

Schimbare radicala de look pentru Keanu Reeves! Legendarul actor din Matrix și John Wick și-a surprins total fanii

19:05, 19.03.2024 - Parul lung a devenit deja sinonim cu faimosul actor Keanu Reeves, insa acesta și-a surprins complet fanii cu o schimbare de look radicala! El a renunțat la tunsoarea caracteristica, iar acum arata cu totul diferit, noteaza click.ro. De la puloverul negru al lui Steve Jobs și pana la manușa pe care o…

Laura Cosoi, schimbare radicala de look. Actrița a renunțat la parul lung cu bucle blonde pentru o tunsoare mai indrazneața

19:10, 10.03.2024 - Odata cu schimbarile pe plan profesional, Laura Cosoi a trecut și printr-o transformarea de look. Insarcinata cu cel de-al patrulea copil, frumoasa actrița radiaza și nu s-a temut sa iși arate chipul complet fara machiaj și noua tunsoare care ii incadreaza perfect trasaturile feței.

METEO - Ciclonul din Marea Mediterana ajunge in Romania. Elena Mateescu anunța schimbare radicala a vremii: "Se va simți in toata țara"

07:00, 12.02.2024 - Conform meteorologilor de la Meteo Romania, in zilele urmatoare..."Vom avea o schimbare semnificativa in ceea ce privește evoluția condițiilor meteorologice. Duminica dimineața am inregistrat la 128 de stații meteorologice, cele mai mari temperaturi minime zilnice, de cand se fac masuratori meteorologice…

Loredana, transformata total dupa schimbarea radicala de look. Cum arata cu parul roz aprins

13:06, 08.02.2024 - Loredana a facut o vizita la salon și și-a facut o schimbare radicala de look. Cantareața s-a filmat imediat și le-a aratat și fanilor ce și-a facut la par. Iata cum ii sta divei cu parul roz!

Loredana Groza, schimbare radicala de look. Cum arata artista cu parul roz / FOTO

13:00, 07.02.2024 - Loredana Groza a vizitat salonul de infrumusețare și și-a facut o schimbare radicala de look. Artista le-a aratat fanilor ei de pe rețelele de socializare la ce schimbare a apelat de curand. Iata cum arata celebra cantareața cu parul roz!


Ce parere ai despre aceasta stire?