Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO! Alina Plugaru: Mi-a placut ce am facut! Vezi cum si-a inceput starleta ...

Publicat:

Multi o cunosc pe , dar putini stiu de dramele din viata ei. Starleta a fost pusa in copilarie sa aleaga daca va sta cu tatal sau cu mama ei, iar la 22 de ani a aflat ca mai are 7 frati vitregi. In acelasi timp, blonda nu isi regreta cariera XXX.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

A jucat la Rapid și face praf Romania: „O experiența teribila. Nu mi-a placut deloc”

16:55, 05.04.2024 - Luciano Vella (42 de ani), fost fundaș dreapta la Rapid, in 2008, a vorbit in Argentina despre experiența traita in Romania. Argentinianul a jucat la Rapid 6 meciuri, 437 de minute in total, apoi a plecat. A ramas liber de contract dupa ce nu a fost platit, și spune ca toata experiența in București…

Andreea Balan, declarații despre nunta cu Victor Cornea. Ce ar vrea sa fie diferit, nu i-a placut asta la cea cu Burcea: „Eram in alta perioada”

20:35, 04.04.2024 - Andreea Balan a facut noi declarații despre nunta cu Victor Cornea. Vedeta TV ar dori ca evenimentul sa fie organizat diferit fața de cel in care s-a casatorit cu primul sau partener de viața, tatal fiicelor sale. Blondina a spus ce ar vrea sa schimbe. „Eram in alta perioada”. Foto Andreea Balan și…

Critici pentru naționala: „Daca v-a placut jocul din preliminarii, ma jigniți”

10:41, 26.03.2024 - Dupa 1-1 cu Irlanda de Nord, in primul amical al anului, Dumitru Dragomir s-a declarat de jocul prestat de „tricolori”. Columbia - Romania, al doilea meci amical al naționalei din luna martie, are loc marți, de la ora 21:30. Va fi liveTEXT pe GSP. ...

„Dureri fantoma” care vindeca peisajul teatral

23:40, 20.03.2024 - Acum cateva zile am fost egoista și am vorbit la telefon cu Bogdan Budeș vreme de mai mult de doua ceasuri. Spun ca am fost egoista pentru ca dialogul nostru nu a fost vegheat de reportofon și tot ce-am aflat, imi ramane mie. Bogdan este o comoara! Prin mintea lui se plimba nestingherite toate piesele…

Iris Apfel, supranumita „starleta geriatrica”, un icon al modei new-yorkeze, a murit la 102 ani

09:00, 02.03.2024 - Zi trista in lumea modei din New York, odata cu vestea trecerii in neființa a unei figuri emblematice. Excentrica Iris Apfel a murit vineri, la venerabila varsta de 102 ani. Anunțul trist a fost facut de contul ei oficial de pe rețeaua de socializare Instagram, conform AFP.

Fiul lui Giani din „Las Fierbinți”, implicat intr-un scandal la școala: „Ți-a placut? Pai, atunci de ce faci, tata, asta?”

16:30, 23.01.2024 - Costi Dița, Giani din „Las Fierbinți”, a dezvaluit recent un episod prin care a trecut cu fiul cel mic. Din postura de tata, indragitul actor a trebuit sa gestioneze un moment delicat. Anghel, baiatul sau in varsta de 8 ani, a batut un copil la școala.

Beneficiile consumului de praz, leguma care menține sanatatea pielii, a dinților și a ochilor

09:21, 21.01.2024 - Placut la gust, delicat, cu aroma dulceaga, prazul ne duce mult cu gandul la sudul țarii, la povestea lui Nea Marin din Bailești, ajuns miliardar printr-o intamplare haioasa. Sunt iconice imaginile cu frunzele de praz ce se ițeau din geanta lui diplomat!

Cuvinte cheie:

placut alina plugaru starleta

Ce parere ai despre aceasta stire?