Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimentul care consumat zilnic crește riscul de diabet cu 60%

Publicat:

O echipa internaționala de cercetatori a descoperit, in urma unui studiu, ca in cazul persoanelor care consuma in mod regulat, zilnic, acest aliment, creste cu 60% riscul de a dezvolta diabet și ca efectul este mai pronunțat la femei decit la barbați. Oamenii de știința au descoperit ca oamenii care consuma in mod regulat oua sint mai predispusi sa dezvolte diabet de tip 2. Rezultatele cercetarii

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate din Vinerea. Ce au descoperit oamenii legii

11:35, 23.04.2024 - Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate din Vinerea. Ce au descoperit oamenii legii Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate din Vinerea. Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat luni, 22 aprilie,…

Substanța care ar putea explica explozia de cancere și tumori la tineri: Se gasește din plin in carnea roșie și zahar

22:40, 19.04.2024 - Oamenii de știința cred ca au descoperit o veriga lipsa intre modul in care consumul de junk food crește riscul de cancer. Un studiu recent  a descoperit ca substanțele chimice produse atunci cand se consuma junk food cresc riscul de cancer. Alimentele nesanatoase, precum carnea roșie și zaharul, ar…

Clujul, printre zonele cu o mare concentrație a unui gaz cu efecte devastatoare pentru sanatate. Substanța crește riscul de cancer pulmonar

13:20, 15.04.2024 - Cancerul pulmonar duce la aproape 20% din decesele legate de afecțiuni oncologice, numarul acestora fiind surprinzator de ridicat și in cazul nefumatotorilor. Un factor care ar putea duce la aceste imbolnaviri este radonul, un gaz incolor și inodor, care se formeaza prin descompunerea materialului…

Produsul consumat dimineața de mulți romani poate fi nociv: Riscul de diabet crește foarte mult

09:25, 12.04.2024 - Produsul consumat dimineața de mulți romani poate fi nociv: Riscul de diabet crește foarte multMulți romani sar peste micul dejun dimineața și, in drum spre serviciu, se opresc la supermarket sau la magazine de panificație pentru a-și cumpara ceva care sa ronțaie.

Studiu: Medicamentele hormonale ar putea creste riscul de tumori cerebrale printre femei

11:35, 28.03.2024 - Milioane de femei din intreaga lume care utilizeaza anumite medicamente hormonale pentru contraceptie si pentru a gestiona afectiuni precum endometrioza pot prezenta un risc crescut de tumori cerebrale rare, de obicei benigne, sustin cercetatorii citați de The Guardian. Oamenii de stiinta au descoperit…

Cum au ajuns romanii mari consumatori de fast-food. Nutriționist: „Crește riscul de apariție a obezitații”

06:05, 28.03.2024 - Produsele de tip fast-food au devenit, in ultimii ani, o adevarata moda in randul romanilor. Astfel, foarte multe persoane apeleaza la acest timp de alimentație care, cu timpul, poate avea efecte negative asupra organismului.

Un barbat, arestat dupa ce și-a ucis cu sange rece concubina, in Dolj. Ce s-a descoperit in urma autopsiei

23:30, 26.03.2024 - Un barbat din județul Dolj a fost arestat in urma unei descoperiri infioratoare. Dupa ce o femeie in varsta de 46 de ani a fost gasita moarta in propria locuința, autoritațile au declanșat o ancheta ampla pentru a dezvalui circumstanțele sinistre ale tragediei. Rezultatele autopsiei au adus in lumina…

Oamenii de știința au descoperit ramașițele celei mai vechi paduri de pe Pamint

04:10, 15.03.2024 - Oamenii de știința britanici de la Universitatea din Cambridge au descoperit ramașițele unei paduri stravechi, care a fost numita cea mai veche de pe Pamint. Zona studiata este situata pe coasta de nord a Devon și Somerset, relateaza "Pravda.ru" cu referire la Journal of the Geological Society. Virsta…


Ce parere ai despre aceasta stire?