Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimente care reusesc sa te mentina hidratat in perioada de vara

Publicat:

In aceste luni de vara este mai greu sa ne mentinem mereu hidratati, de multe ori programul aglomerat sau pur si simplu comoditatea putandu-ne face sa ignoram imperativul consumului frecvent de apa. In aceste conditii, chiar si o usoara deshidratare a organismului poate avea efecte neplacute, ducand la reducerea energiei si a eficientei cu care ne indeplinim sarcinile cotidiene. Astfel, in perioadele de vara este bine sa “mancam apa” pentru a fi siguri ca organismul nostru nu va ajunge deshidratat. Exista mai multe alimente aflate la indemana oricui care au potentialul sa ne mentina hidratati

Citeste articolul mai departe pe ziarmm.ro…  

Sursa articol: ziarmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Beneficiile consumului regulat de mango

11:41, 24.04.2024 - Mango este atat de popular, nutritiv și consumat pe scara larga in intreaga lume, incat a fost numit de unii oameni „regele fructelor”. Dulce și suculenta, pulpa sa galbena este delicioasa consumata ca atare, poate fi transformata in nectar sau suc, adaugata intr-un smoothie sau transformata intr-o…

Sala de fitness moderna, realizata suta la suta cu finanțare locala, inaugurata la Dragomirești, pe Valea Damboviței

20:15, 13.04.2024 - Sala de fitness, inaugurata azi la Dragomirești, cu invitați din conducerea județului. Cu implicarea primarului Dragoș Vladulescu și a administrației locale, o moderna sala de fitness ii așteapta pe localnicii (și nu numai) tineri sau mai puțin tineri sa se bucure de beneficiile sportului intr-un loc…

Cum reușesc Anca Serea și Adrian Sina sa-și mențina iubirea, dupa 16 ani de relație! Secretul celor doi, dar și motivele pentru care uneori ajung la cearta: ”Inca mai exista chimie intre noi” / VIDEO

23:50, 07.04.2024 - Anca Serea și Adrian Sina sunt impreuna de 16 ani, iar de 9 ani au devenit și soț și soție. Cei doi sunt foarte fericiți, mai ales ca au și o familie numeroasa, insa bineințeles, ca in orice relație, mai exista și mici certuri, dar care sunt constructive in viața de cuplu. Anca Serea ne spune cum reușesc…

Care sunt beneficiile consumului de ficat de origine animala

17:40, 04.04.2024 - Ficatul de origine animala este considerat un superaliment datorita bogației sale de nutrienți, insa el este adesea subevaluat și exclus de multe persoane din dieta obișnuita. Descopera care sunt beneficiile consumului de ficat și cat de des este recomandat sa il consumam:Ficatul de origine animala…

Care sunt alimentele la care nutriționista Mihaela Bilic nu poate renunța . „Nici eu nu reușesc. Am incetat sa ma mai invinovațesc”

13:50, 23.03.2024 - Mihaela Bilic este una dintre cele mai apreciate nutriționiste și autoarea cartii „Foamea Sufletului”. Ea a recunoscut pentru prima data ca are perioade in care mananca emoțional. Painea este una din marile ei bucurii.„Francezii il numesc EME (n. red.: prescurtare de la „envie de manger emotionnelle”),…

Salata verde, mai periculoasa pentru sanatate decat carnea de porc. Cand devine toxic cel mai consumat aliment de primavara

08:15, 11.03.2024 - Cu toate acestea, o descoperire recenta desfiinteaza realitatea conform careia salata verde s-ar numara printre cele mai sanatoase alimente.Salata verde este o leguma pe care o consumam frecvent, mai ales in aceasta perioada, si pe care nutritionistii ne recomanda sa o includem in meniul zilnic pentru…

Dezastru la salile de fitness World Class. Controalele ANPC s-au lasat cu inchiderea mai multor centre și o ploaie de amenzi

19:55, 14.02.2024 - Astazi, in urma controalelor ANPC, unele cluburi au fost inchise. Treptat, abonații au fost informați prin mesaje și telefoane ca nu mai au acces la club pentru antrenamentele lor, deoarece acesta a fost inchis pe termen nedeterminat.„Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea (CRPCR)…

Romanii au inlocuit porcul cu alt animal

15:40, 12.02.2024 - Preparata in casa sau la restaurant, carnea de pui se regaseste tot mai des in meniurile noastre. Un roman mananca, in medie, 28 de kilograme de carne pe an, potrivit datelor oficiale.  Au scazut in schimb, cantitațile pentru carnea de porc și vita, care sunt și mai scumpe. In supe, tocanițe, fripturi…


Ce parere ai despre aceasta stire?