Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alexandru Cumpănaşu, decizie neaşteptată! Ce vrea să facă în memoria Alexandrei Măceşanu

Publicat:

, unchiul , copila disparuta care ar fi fost rapita si ucisa de dupa ce a urcat in masina acestuia la ocazie, a facut un anunt neasteptat! Fostul prezidentiabil i-a luat prin surprindere pe toti!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Decizie total neașteptata! Barcelona a batut palma cu antrenorul pentru urmatorul sezon

22:45, 24.04.2024 - Joan Laporta, președintele Barcelonei, a reușit sa il faca pe antrenorul Xavi Hernandez (44 de ani) sa se razgandeasca. Xavi va continua pe banca blaugrana și in sezonul urmator. Xavi a acceptat condițiile stabilite cu Laporta, in discuțiile de miercuri seara, iar noul angajament urmeaza sa fie semnat,…

Judecatoarea acuzata de trafic de droguri, decizie neașteptata in dosarul in care a fost arestata

23:01, 02.04.2024 - Judecatoarea Ana-Maria Chirila, care a fost arestata pentru ca divulga mafiei informații secrete din dosare și este acuzata ca se droga cot la cot cu interlopii, in propria casa, transformata in „cuibușor de tras pe nas”, a renunțat la lupta.

Cristi Brancu se reprofileaza? Ce decizie neașteptata a luat prezentatorul Prima TV: „Subiectul este tulburator” VIDEO EXCLUSIV?

14:40, 27.03.2024 - De curand, Cristi Brancu și soția lui au fost prezenți la Gala Health Beauty and Lifestyle Awards, acolo unde Oana Turcu a primit premiul pentru „Cea Mai Influenta Comunitate Online din Industria Cosmetica Ardes.ro”. Cei doi ne-au oferit un interviu exclusiv pentru Playtech Știri despre fiul lor, Tudor,…

Procurorul responsabil pentru tragedia de la Caracal a fost sancționat cu taierea a 25% din salariu timp de un an

23:45, 18.03.2024 - „Minuta deciziei civile nr. 77: Admite recursul declarat de recurenta Inspectia Judiciara impotriva hotararii nr. 3P din 17 mai 2023 pronuntate de Consiliul Superior al Magistraturii – Sectia pentru judecatori in materie disciplinara, in dosarul nr. 18/P/2019. Caseaza hotararea atacata si, rejudecand,…

IPS Teodosie, reacție neașteptata dupa ce a fost sancționat de Sfantul Sinod. Ce decizie a luat Arhiepiscoul Tomisului: ”Ne pregatim de...”

12:10, 01.03.2024 - IPS Teodosie a fost taxat dur de Sfantul Sinod, in urma declarațiilor pe care le-a facut in spațiul public. Dupa decizia neașteptata, Arhiepiscopul Tomisului a reacționat și a facut declarații despre acest subiect. Iata ve a hotarat!

Știrile Antena Stars. Scriitorul din Deva, reacție neașteptata, dupa ce a fost reclamat de vecini ca are prea multe carți in apartament! Ce decizie a luat / VIDEO

15:00, 27.02.2024 - Scriitorul din Deva a avut o reacție neașteptata, dupa ce a fost reclamant de vecini ca are prea multe carți in biblioteca. Daniel Iancu a dezvaluit ce decizie a luat, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Miliardarul chinez disparut in mod misterios a revenit și a luat o decizie neașteptata

10:40, 03.02.2024 - Bancherul miliardar chinez Bao Fan, care a fost dat disparut in urma un an, a revenit acum și a demisionat din firma sa, China Renaissance Holdings Ltd. Intr-un comunicat transmis de banca se precizeaza ca acesta a demisionat „din motive de sanatate și pentru a-și petrece mai mult timp cu familia”.…

Star Magazin. Mihai Onila, decizie neașteptata. Ține post cu apa timp de 40 de zile. Cum se simte, dupa o luna in care nu a consumat alimente: „Sunt propriul meu terapeut”

20:50, 01.02.2024 - Mihai Onila a luat o decizie radicala la inceputul acestui an, asta pentru ca a decis sa țina post cu apa pentru 40 de zile. A trecut deja o luna de cand a decis sa faca aceasta schimbare importanta și spune ca a facut o alegere buna.


Ce parere ai despre aceasta stire?