Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alexandru Ciucu a sperat ca moartea lui Stephan Pelger să fie o veste falsă. Designerul, șocat de tragedie: ”Sunt dat peste cap”

Publicat:

Reacția lui dupa moartea lui nu a intarziat sa apara. Creatorul de moda este șocat de tragedie, iar prima data dupa ce a aflat vestea, a sperat ca totul este o știre falsa. Insa, sentimentele de durere au aparut abia dupa ce s-a convins ca este adevarat. Iata ce mesaj a transmis.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alexandru Ciucu rupe tacerea despre tanara cu care a fost vazut: „De cea mai joasa speța” EXCLUSIV

17:50, 19.04.2024 - Alexandru Ciucu a reacționat, exclusiv pentru Playtech Știri, cu privire la teoriile scandaloase vehiculate in spațiul public: ca ar fi avut amanta in timpul mariajului cu Alina Sorescu și ca (posibil) ar fi facut un copil cu aceasta. Creatorul de moda a susținut ca totul e regizat, de fapt: „De cea…

Tragedie la greva Poștei Romane! Un angajat, care protesta, a murit subit. Colegii sai au intrat in panica

09:55, 03.04.2024 - Un angajat de la Poșta Romana a murit, dupa ce a protestat alaturi de colegii sai. Barbatul s-a stins din viața subit. Moartea lui a starnit panica dintre colegii angajatului, speriați de ce i s-a intamplat. Barbatul era din Tulcea și și-a susținut colegii in lupta pentru dreptate.

Prima reacție a Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Koltsov: „E o tragedie inimaginabila, chiar daca nu mai eram impreuna”

10:25, 21.03.2024 - Arina Sabalenka a avut pe Instagram o prima reactie, miercuri seara, dupa moartea lui Konstantin Koltsov, survenita luni la Miami. Jucatoarea belarusa a vorbit despre o „tragedie inimaginabila” si a confirmat ca ea si Konstantin Koltsov nu mai formau un cuplu, transmite digi24.ro.

Prima reacție a Arynei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Koltsov: „E o tragedie inimaginabila, chiar daca nu mai eram impreuna”

08:46, 21.03.2024 - Aryna Sabalenka a avut pe Instagram o prima reactie, miercuri seara, dupa moartea lui Konstantin Koltsov, survenita luni la Miami. Jucatoarea belarusa a vorbit despre o „tragedie inimaginabila” si a confirmat ca ea si Konstantin Koltsov nu mai formau un cuplu, transmite News.ro.

Rasturnare de situație in cazul morții iubitului Arinei Sabalenka: declarația tenismenei schimba toate ipotezele inițiale

08:25, 21.03.2024 - "Moartea lui Konstantin este o tragedie de neconceput și, deși nu mai eram impreuna, inima mea este franta", a scris Aryna Sabalenka intr-o postare pe Instagram. Konstantin Koltsov, un fost jucator de hochei pe gheața, a murit luni, la varsta de 42 de ani, in Miami, in ceea ce poliția a descris drept…

Reacția MAE, dupa moartea lui Navalnii: O pierdere uriașa

11:10, 17.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe reacționeaza, sambata, la moartea lui Alexei Navalnii, Ministerul iși exprima regretul profund ca urmare a anunțului despre decesul in inchisoare al politicianului rus de opoziție.

VIDEO. Politicieni importanți din lume reacționeaza la moartea lui Alexei Navalnii. “Tragedie uriașa pentru Rusia!”

20:15, 16.02.2024 - Alexei Navalnii ispașea o pedeapsa de 19 ani in condiții brutale, dupa ce a fost condamnat intr-un șir de cazuri pe care el și aliații sai le-au motivat ca fiind de ordin politic. Vazut drept cel mai strident și puternic critic al lui Vladimir Putin, el a fost otravit și tarat prin tribunale, dar a…

Tragedie: o fata de 14 ani a murit dupa ce a zacut ore bune in fața unui magazin și nimeni nu a ajutat-o

13:05, 13.02.2024 - Moartea unei fete de 14 ani a zguduit intreaga Polonie la sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut,. Natalia s-a prabusit pe zapada, chiar langa un supermarket din orasul Andrychow si nimeni nu a ajutat-o timp de cateva ore. Desi tatal ei a cerut ajutor de urgenta, poliția a intervenit cand era deja…


Ce parere ai despre aceasta stire?