Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alexandru Arșinel, internat din nou în spital, după ce a fost confirmat cu COVID-19. Care e starea lui de sănătate

Publicat:

Alexandru Arșinel a ajuns din nou pe mainile medicilor! La doar cateva zile dupa externare, marele actor a fost internat acum iar in spital, dupa ce a fost confirmat cu COVID-19. Acesta s-a vaccinat in urma cu doua luni, insa virusul se pare ca nu-i da pace. Iata care este starea lui de sanatate!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Din nou internat cu probleme cardiace, dupa ce a acuzat dureri puternice in piept. Care este starea lui Tevez!

12:35, 24.04.2024 - Carlos Tevez (40 de ani), antrenorul lui Independiente, s-a simțit rau acasa și a ajuns de urgența la spital. Fostul atacant argentinian, retras in 2021 de la Boca, a fost supus unor examene medicale amanunțite, care vor continua și astazi. In octombrie 2023, „Apașul” a leșinat și s-a lovit la cap,…

Care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital. Cum se simte acum soția lui Petrica: „Suntem…” / FOTO

15:35, 31.03.2024 - In urma cu cateva zile, Ela de la Mireasa, sezonul 4, s-a confruntat cu probleme de sanatate, astfel ca a ajuns de urgența la spital. Iata care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital, dar și cum se simte acum soția lui Petrica!

Anca Serea a ajuns cu copiii la spital, noaptea trecuta. Ce s-a intamplat și care este starea de sanatate a micuților: „Din pacate…”

15:55, 03.03.2024 - Anca Serea a trecut printr-o situație dificila, noaptea trecuta. Cunoscuta prezentatoare TV a ajuns cu copiii de urgența la spital. Iata ce s-a intamplat și care este starea de sanatate a micuților!

Star Matinal. Ce restricții are Nelu Vlad, dupa ce a ajuns in spital. Care este starea de sanatate a artistului: ”Nu poți sa reziști prea mult” / VIDEO

14:56, 28.02.2024 - Nelu Vlad a fost externat din spital și este in perioada de recuperare. Medicii nu il pot opera pe creier, astfel ca i-a fost sugerata odihna, precum și un tratament necesar. Solistul de la Azur a primit mai multe restricții pe care trebuie sa le respecte.

Giulia și Vlad Huidu trec prin momente grele. Fiul lor a fost internat in spital din cauza unor probleme de sanatate

18:10, 24.02.2024 - Mika, fiul lui Vlad Huidu și al Giuliei Anghelescu a ajuns de urgența la spital din cauza unor dureri pe care nu le-a mai putut suporta. Ce se intampla cu micuțul, dar și ce au transmis parinții sai in mediul online.

Cum se simte Madi de la Mireasa, sezonul 8, la doua saptamani dupa ce a ajuns la spital. Mesajul transmis de soția lui Sergiu: "De starea mea de sanatate va spun ca..." / FOTO

10:05, 09.02.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, nu trece prin cea mai buna perioada din viața ei. Fosta concurenta a emsiunii de la Antena 1 se confrunta cu probleme grave de sanatate și de mai bine de doua saptamani se afla internata la spital. Iata Care este starea de sanatate a lui Madi!

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Basescu: are nevoie de masca de oxigen

13:16, 29.01.2024 - Traian Basescu a fost internat in spital, vineri seara, la secția Boli Infecțioase, dupa ce medicii au stabilit ca sufera de viroza pulmonara. Aflat in Spitalul Militar din București inca de vineri seara, unde a fost internat in secția de Boli Infecțioase, fostul președinte al Romaniei, europarlamentarul…

Care este starea de sanatate a lui Traian Basescu. Cum se simte fostul președinte, dupa ce a fost internat in spital

08:15, 29.01.2024 - Traian Basescu a fost internat ieri in Spitalul Militar din București. Fostul președinte al Romaniei are gripa de tip A, iar in aceste momente se afla sub observații. Iata care este starea de sanatate a europarlamentarului PMP, dar și cum se simte acum!


Ce parere ai despre aceasta stire?