Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alexandra Stan, din nou pe mâna medicului estetician. La ce procedură a apelat artista. „În sfârșit am ajuns pe patul meu preferat”

Publicat:

, in varsta de 33 de ani, a ajuns din nou in cabinetul medicului, pentru o noua procedura estetica. Artista a postat pe contul de socializare imagini și a impartașit bucuria cu fanii ei tocmai s-a intors din vacanța din Grecia, iar acum a luat o decizie importanta. De data aceasta, a apelat la o procedura numita „Hydrafacial”, care a constat intr-o curațare profunda a tenului, urmata de extracție. Interpreta și-a facut și un tratament intens de hidratare cu acid hialuronic. VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4 „In sfarșit am ajuns pe patul meu preferat de relaxare și o sa…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iulia Albu a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur ca am un secret”

09:05, 15.04.2024 - Iulia Albu a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur ca am un secret” Continue reading Iulia Albu a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur ca am un secret” at Tabu.

Ana Maria Mocanu, din nou in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat: „Este o necesitate” / FOTO

12:21, 05.04.2024 - Ana Maria Mocanu a ajuns, din nou, in cabinetul medicului estetician. Fosta asistenta TV spune ca a fost mai degraba nevoita sa apeleze la o intervenție decat pentru ca și-a dorit, așa ca, s-a lasat pe mainile specialistului. In plus, iși dorește sa iși faca și o alta procedura peste cateva luni.

Mirela Vaida, in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat prezentatoarea de la Acces Direct: „Trebuie sa am grija”

13:25, 27.02.2024 - Mirela Vaida a fost, de curand, in cabinetul medicului estetician. Prezentatoarea de la Acces Direct a facut o mica schimbare, pe care a facut-o mai degraba de nevoie, decat pentru ca iși dorea.

Bianca Dragușanu, o noua vizita in cabinetul medicului estetician! La ce intervenții a apelat vedeta: “Vom injecta…”

17:35, 23.02.2024 - Bianca Dragușanu a facut o noua vizita in cabinetul medicului estetician. Vedeta a facut doua intervenții minore la nivelul feței, pentru a avea un chip cat mai armonios. Pe rețelele de socializare a povestit fanilor fiecare proces suferit.

Babs a vizitat cabinetul medicului estetician! La ce proceduri a apelat Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa: „Revizia de primavara” / FOTO

14:35, 23.02.2024 - Babs a vizitat cabinetul medicului estetician! Fosta iubita a lui Dorian Popa are mai multe intervenții chirurgicale, iar de aceasta data și-a mai facut doua. Iata la ce proceduri a apelat Claudia Iosif!

Imagini cu casa in care locuiește Vladuța Lupau. Mobila a fost facuta la comanda și s-au folosit materiale de lux

14:20, 19.02.2024 - Vladuța Lupau, una dintre cele mai indragite cantarețe de muzica populara, locuiește intr-o vila spectaculoasa din Cluj. Casa a fost construita de la zero, iar rezultatul a impresionat intreaga familie.Vladuța Lupau locuiește intr-o vila superba din Cluj alaturi de soțul ei, Adi Rus, dar și de fiul…

Iuliana Pepene a ajuns in cabinetul medicului estetician! La ce procedura a apelat frumoasa prezentatoare TV: „O sa revin” / VIDEO

22:35, 01.02.2024 - Iuliana Pepene face schimbari majore in viața ei! Cunoscuta prezentatoare TV de la Antena 1 a ajuns, de curand, in cabinetul medicului estetician! Iata la ce procedura a apelat fosta concurenta de la America Express!


Ce parere ai despre aceasta stire?