Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alexandra a murit sub privirile prietenului său, după ce s-a prăbușit de pe motocicletă, în Pipera. Tânăra de 30 de ani era pasionată de motoare / FOTO

Publicat:

Seara trecuta a fost ultima plimbare cu motocicleta pentru Alexandra, o tanara de 30 de ani originara din Valcea. Fata a ieșit alaturi de prietenul ei cu motorul, insa a pierdut controlul vehiculului și s-a prabușit pe șoseaua Pipera. Tanara era foarte pasionata de motocicleta sa, dupa cum se arata fotografiile de pe rețelele de socializare. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO/VIDEO. Explozie puternica la o cladire din Craiova. O femeie a murit dupa ce un etaj s-a prabușit

08:25, 18.04.2024 - O explozie puternica a avut loc, miercuri seara, la un camin de nefamiliști de pe strada Albinelor din cartierul craiovean Brestei. In urma deflagrației o parte a etajului 1 s-a prabușit. O femeie a murit, iar alte trei persoane au fost transportate la spital. Explozia nu a fost urmata de incendiu.…

Doliu in muzica! Park Bo Ram a murit subit! Cantareața de 30 de ani s-a prabușit in casa unui prieten

17:35, 12.04.2024 - Este doliu in muzica internaționala! O cantareața celebra a murit subit, la doar 30 de ani. Park Bo Ram și-a gasit sfarșitul in casa unui prieten. Aceasta s-a prabușit, iar de atunci nu și-a mai revenit. Apropiații ei au luat parte la scene halucinante!

Accident grav in Valcea: Doi baieți de 15 și 22 de ani au murit. O fata de 14 ani a fost ranita

11:06, 07.04.2024 - Un tanar de 22 de ani si altul de 15 ani au murit in noaptea de sambata spre duminica dupa ce au intrat cu masina intr-un autoturism parcat si apoi intr-un stalp. De asemenea, o fata de 14 ani a fost ranita, fiind transportata la spital.

Un tanar de 18 ani a murit dupa ce s-a urcat fara permis pe o motocicleta și a fost lovit de un camion

19:55, 23.03.2024 - Un tanar de 18 ani a murit in urma unui accident care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, in Arad. Acesta conducea o motocicleta, deși nu avea permis pentru nicio categorie de vehicule.

A murit Dinu Sararu. Scriitorul și omul de teatru avea 92 de ani

17:11, 02.03.2024 - Scriitorul Dinu Sararu a murit in sambata dupa-amiaza, la Spitalul Universitar din București, la varsta de 92 de ani, informeaza postul de televiziune Antena 3. Scriitorul și omul de teatru a fost inconjurat in ultimele sale clipe de soția sa, Viviana și de fiicele sale, Ruxandra și Alexandra.

Doliu in cultura romana. A murit un mare dramaturg și romancier 

17:06, 02.03.2024 - Dinu Sararu, reputatul dramaturg și romancier, a murit la varsta de 92 de ani. S-a nascut pe 30 ianuarie 1932, in comuna Slatioara, județul Valcea, la 8 km de orașul Horezu. A venit pe lume intr-o familie de invațatori, parinții sai fiind Costica și Cornelia Sararu. Citește și: Inmatriculare auto online…

VIDEO. Un avion privat s-a prabușit in Florida. Cel puțin doi oameni au murit

13:25, 10.02.2024 - Un avion privat de pasageri cu cinci persoane la bord a aterizat de urgența pe o autostrada aglomerata din Florida și s-a ciocnit cu un vehicul la sol, intr-un accident mortal, vineri (9 februarie), doua persoane fiind declarate decedate, potrivit autoritaților. Imagini de la fața locului care circula…

Accident dramatic in Valcea! Doi tineri, de 17 și 23 de ani, au murit / FOTO

10:10, 02.02.2024 - O tragedie cutremuratoare a avut loc in județul Valcea, unde doi tineri cu varstele de 17 și 23 de ani și-au pierdut viața in urma unui accident dramatic. Incidentul tragic s-a produs in localitatea Dragașani.


Ce parere ai despre aceasta stire?