Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alex Bodi și Daria Radionova, surprinși în ipostaze romantice! Acum nu mai este niciun dubiu că s-au împăcat / FOTO

Publicat:

E oficial! și formeaza din nou un cuplu! Se pare ca flacara dragostei s-a reaprins intre cei doi, deși rusoaica se logodise lunile trecute cu fostul ei partener de viața. Și pentru a pune capat tuturor zvonurilor aparute, focoasa blondina a postat o imagine cu afaceristul pe rețelele de socializare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jador s-a afișat alaturi de noua iubita, Oana Ciocan! In ce ipostaze romantice s-au filmat cei doi / VIDEO

12:40, 16.03.2024 - Jador iubește din nou! Dupa luni intregi in care a suferit in urma desparțirii de Alexandra Dobbia, iata ca artistul și-a regasit liniștea in brațele altei femei! Cantareațul s-a afișat alaturi de noua cucerire, Oana Ciocan, in ipostaze romantice!

Kim Kardashian in ipostaze romantice alaturi de noul ei partener. Cei doi nu iși mai ascund relația

14:31, 13.03.2024 - Dupa divorțul de Kanye West in 2021, Kim Kardashian și-a menținut viața amoroasa in liniște, cu excepția unei relații rapide cu Pete Davidson. Cu toate acestea, ultimele zvonuri sugereaza ca lucrurile incep sa se schimbe pentru vedeta și se presupune ca s-ar intalni cu receptorul NFL Odell Beckham Jr,…

Dragostea plutește in aer pentru Daniela Nane și iubitul ei. Ipostazele romantice in care au fost surprinși cei doi / PAPARAZZI

23:00, 29.02.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro reușesc intotdeauna sa le surprinda pe vedetele din Romania in cele mai inedite ipostaze. De data aceasta, Daniela Nane și iubitul sau, tenorul Octavian Ene, au fost vazuți in timp ce ieșeau de la un eveniment cu mare ștaif din Capitala.

Iulia Salagean are un nou iubit? Fosta soție a lui Alex Bodi, ipostaze romantice alaturi de un barbat misterios / FOTO

13:25, 23.02.2024 - Iulia Salagean ar fi intr-o noua relație! Fosta soție a lui Alex Bodi și-a pus fanii pe jar, dupa ce a lasat sa se ințeleaga ca ar avea un nou iubit. Make-up artistul nu a confirmat acest lucru, dar imaginile vorbesc de la sine!

Impacare surpriza in showbizul romanesc. A primit cadou o mașina de sute de mii de euro

11:05, 15.02.2024 - Impacare surpriza in showbizul romanesc. Alex Bodi și Ema Uta formeaza din nou un cuplu, iar barbatul a surprins-o pe iubita lui cu un cadou impresionant de Valentine’s Day. Ce i-a cumparat afaceristul? Mulți au ramas muți de uimire. Alex Bodi și Ema Uta s-au impacat Alex Bodi și Ema Uta s-au impacat,…

Alex Bodi și Ema Uta, imagini romantice din vacanța. Cat de fericiți sunt cei doi, dupa ultima impacare / FOTO

11:50, 11.02.2024 - Au fost desparțiți, dar nu a durat mult pana cand și-au dat seama ca le este mai bine impreuna. Alex Bodi și Ema Uta s-au impacat și nu ezita sa se afișeze in ipostaze romantice. Cei doi sunt intr-o vacanța de cateva zile.

Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Madalina și Dan Badea, scene romantice, printre roșii. Cum au fost surprinși cei doi: „Trebuia sa-mi...” / VIDEO

23:25, 29.01.2024 - Nici scenele romantice nu au lipsit din ediția din aceasta seara a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea, din data de 29 ianuarie 2024. Madalina și Dan Badea s-au sarutat pasional, fara sa le pese ca sunt filmați.

Tzanca Uraganu și Alina Marymar, ipostaze romantice in Dubai! Cantarețul și-a dus iubita intr-o vacanța de vis / FOTO

21:35, 29.01.2024 - Așa cum a obșinuit pe toata lumea, Tzanca Uraganu traiește ”pe picior mare” alaturi de iubita lui! Manelistul a dus-o pe Alina Marymar intr-o vacanța de lux in Dubai. Cei doi au fost surprinși in ipostaze romantice unul alaturi de celalalt!


Ce parere ai despre aceasta stire?