Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ METEO emisă de ANM: ploi torențiale și CANICULĂ, în România

Publicat:

Meteorologii au emis o alerta de ploi torențiale și instabilitate atmosferica pentru ziua de marți. Sunt vizate estul, sud-estul și parțial centrul țarii. Incepand de miercuri, meteorologii anunța un val de canicula in vest și sud-vest, pana duminica.

Potrivit unei informari meteo valabila marți de la ora 10.00 pana la 21.00, in estul, sud-estul și parțial in centrul țarii vor fi perioade in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descarcari electrice, intensificari ale vantului și condiții de grindina.

In…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meteorologii au dat alerta: grindina, ploi torențiale și descarcari electrice in trei regiuni din Romania

10:30, 25.04.2024 - Meteorologii au emis joi dimineața o informare meteorologica de ploi, valabila in sudul, centrul și estul țarii pana vineri dimineața.„Interval de valabilitate: 25 aprilie, ora 10 – 26 aprilie, ora 06In intervalul menționat, va ploua in sudul, centrul și estul țarii.

Alerta meteo in Romania: Cod Galben pentru vant și ploi

23:40, 27.03.2024 - Meteorologii de la ANM (Administrația Naționala de Meteorologie) au emis o avertizare de Cod Galben pentru o mare parte a țarii, valabila pana vineri seara. Vantul puternic și ploile sunt așteptate sa afecteze zonele de munte și vestul țarii. Rafalele de vant se vor intensifica, in special in zonele…

Anunț ANM de ultim moment! Alerta de vreme severa in toata tara! Cod galben de vant puternic și ploi torențiale

10:56, 27.03.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis o informare meteo de vreme rea care vizeaza toata Romania. Meteorologii anunța ca pana vineri seara vantul va sufla cu putere in aproape toata țara, iar ploile vor pune stapanire pe vestul, centrul și nordul teritoriului. 

Debitele raurilor din centrul, sudul si estul tarii, in crestere

06:35, 25.03.2024 - Debitele medii zilnice ale raurilor din Romania vor fi in crestere in urmatoarele doua zile pe raurile din centrul, sudul si estul tarii, din cauza precipitatiilor prognozate, cedarii apei din stratul de zapada din zonele montane inalte si propagarii si relativ stationare pe celelalte rauri. Conform…

Vremea se schimba radical. Meteorologii anunta ploi in centrul, sudul si estul tarii

12:20, 24.03.2024 - Meteorologii anunta ploi in centrul, sudul si estul tarii, in timp ce la munte precipitatiile vor fi mixte, iar apoi se vor transforma in ninsoare. Avertizarea meteo este valabila de astazi, de la ora 10, pana maine la ora 20. In intervalul menționat, temporar va ploua local moderat cantitativ in centrul,…

Ninsori abundente, in Romania. A fost emisa avertizare de viscol. Zonele in care este iarna adevarata

11:50, 21.03.2024 - Meteorologii de la Administrația Naționala de Meteorologie au emis un cod galben de viscol pentru mai multe zone din țara. In acest moment ninge abundent in centrul Romaniei și la Iași. Avertizare ANM de viscol și ninsori Meteorologii au emis in aceasta dimineața o atenționare de cod galben de viscol…

Alerta meteo! Este Cod galben in numeroase județe ale țarii și vremea se va schimba radical! Ce anunța meteorologii

15:50, 11.02.2024 - Duminica, 11 februarie 2024, meteorologii au emis doua avertizari de Cod galben pentru numeroase județe din Romania. Descopera cum se schimba vremea in orele urmatoare și la ce ar trebui sa ne așteptam.

Alerta ANM! A fost emis cod portocaliu de vreme severa in doua județe din Romania

09:05, 07.02.2024 - Meteorologii au revenit cu o noua alerta de ultim moment! A fost emis un cod portocaliu de vreme severa in Romania, valabil pentur doua județe din țara. Vremea se schimba radical in mai multe zone. Iata ce trebuie sa știe romanii care se pregatesc sa plece de acasa in urmatoarele ore!


Ce parere ai despre aceasta stire?