Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă meteo ANM. Fenomene meteo extreme în țară, ce ne așteaptă

Publicat:

Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie anunța fenomene extreme in țara. La ce ar trebui sa ne așteptam in urmatoarea perioada? Detalii despre vreme in tot teritoriul Romaniei. Alerta meteo ANM. Fenomene extreme in urmatoarea perioada Fenomene neașteptate pentru perioada de inceput a primaverii! Specialiștii indica faptul ca lucrurile sunt date peste cap și […] The post Alerta meteo ANM. Fenomene meteo extreme in țara, ce ne așteapta appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vremea se schimba brusc in Romania. ANM a emis cod galben, județele vizate de furtuni și grindina

18:15, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis un avertisment Cod Galben de vant puternic, grindina și descarcari electrice pentru anumite zone din Romania. Concret, sunt vizate numeroase localitați din doua judete din tara. Alerta ANM! Cod Galben de vant puternic, grindina și descarcari electrice…

Alerta meteo - Incepe sezonul furtunilor: avertizare cod galben emisa de ANM

17:11, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) avertizeaza ca vremea se strica sambata dupa amiaza in mai multe zone ale Moldovei. Specialiștii au emis avertizare cod galben de vant puternic, grindina și descarcari electrice. Sunt vizate numeroase localitați din județele Iași și Vaslui.

Alerta de vreme rea in Dambovița! Ploi și ninsori in urmatoarele doua zile

11:05, 19.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis, astazi, o informare de vreme rea pentru județul Dambovița, pentru urmatoarele doua zile. Atenționarea este valabila pentru județul nostru in intervalul 19 martie, ora 10:00 – 21 martie, ora 20:00. Fenomene vizate: precipitații slabe, sub forma de ninsoare,…

Avertisment ANM! Un anticiclon puternic a fost anunțat in Romania. Sunt anunțate ger, burnita si ploi in perioada urmatoare

16:11, 16.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de vineri, 16 februarie 2024, o avertizare de anticiclon puternic in țara noastra. Sunt anunțate ger, burnita si ploi in perioada urmatoare. Iata zonele afectate!

Anunț ANM! Cod galben de fenomene meteo periculoase in mai multe zone ale țarii, in urmatoarele ore

22:50, 01.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de joi, 1 februarie 2024, o avertizare Cod galben de fenomene meteo periculoase in mai multe zone ale țarii, in urmatoarele ore. Ița zonele vizate de avertizarea meteorologilor!

Anunț ANM de ultim moment! Fenomene meteo periculoase imediate. Care sunt zonele vizate

07:40, 31.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in aceasta dimineața, o avertizare de fenomene meteo periculoase imediate. Sunt vizate mai multe zone din țara.

Anunț ANM. Cod galben de fenomene periculoase in Romania! Precipitații mixte, ceața și polei

09:00, 23.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis un cod galben de fenomene periculoase in Romania! Vor fi precipitații mixte, ceața și polei.

Avertisment ANM de ultima ora! Cod galben de fenomene meteo periculoase in 10 județe din țara

08:10, 18.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis avertizari nowcasting Cod galben de fenomene meteo periculoase, valabile in orele urmatoare in 10 județe din Romania. Iata zonele afectate de anunțul ANM!


Ce parere ai despre aceasta stire?