Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă cu bombă la Președenție

Publicat:

Un barbat a sesizat poliția despre faptul ca sediul Președinției R. Moldova ar fi minat. La fața locului s-au deplasat geniștii de la BOMBTEH, salvatorii, dar și polițiștii. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA de catre , șefa secției comunicare și protocol din cadrul al Poliției.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

A sarit de la etajul 2 al Inspectoratului: Poliția din capitala, in alerta dupa ce un minor reținut a fugit ieri

10:25, 24.04.2024 - Polițiștii din capitala sunt in alerta, dupa ce minor reținut și dus la Inspectoratul de Poliție Botanica a fugit, ieri, din incinta instituției. Informația a fost confirmata, pentru UNIMEDIA, de șefa secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco.

(update) Activitatea Aeroportului Chișinau, perturbata de o noua alerta cu bomba falsa: Ce risca faptașul

19:30, 21.04.2024 - Alerta cu bomba pe Aeroportul Internațional Chișinau s-a dovedit a fi falsa. Potrivit ofițerei de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi, activitatea aerogarii a fost reluata in regim normal.

O aeronava Wizz Air de la Luton spre Chișinau, aterizare de urgența la Iași, dupa o alerta cu bomba pe aeroportul din capitala Republicii Moldova

18:40, 21.04.2024 - In urma unei alerte cu bomba pe aeroportul din Chișinau, o aeronava a companiei Wizz Air care venea de la Luton și in capitala Republica Moldova, a fost deviata spre aeroportul din Iași. Avionul a aterizat in Romania la cererea pilotului comandant, informeaza BZI.La bordul aeronavei se afla 193 de persoane,…

(video) Activitatea Aeroportului Chișinau, perturbata de o noua alerta cu bomba: Au intervenit serviciile specializate

17:35, 21.04.2024 - O noua alerta cu bomba pe Aeroportul Internațional Chișinau. „Toate serviciile specializate ale Ministerului Afacerilor Interne sunt la fața locului pentru verificari”, a menționat pentru UNIMEDIA ofițera de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi.

Alerta cu bomba din Aeroportul Chisinau, falsa: Ce spun oamenii legii

12:06, 21.04.2024 - Alerta cu bomba din Aeroportul Internațional Chișinau, care a pus pe jar oamenii legii aseara, s-a dovedit a fi falsa. Informația a fost comunicata pentru UNIMEDIA de ofițera de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi.

Alerta cu bomba la un liceu din Chișinau: Elevii și profesorii au fost evacuați

10:10, 18.03.2024 - Poliția a fost sesizata in juru orei 08:45, prin intermediul serviciului unic 112, precum ca intr-un liceu din sectorul Rișcani, este amplasat un obiect explozibil. Informația a fost conformata pentru Noi.md de catre Ofițera de presa a Poliției Capitalei, Natalia Stati. Potrivit ei, apelul a fost facut…

Alerta cu bomba la un liceu din sectorul Rișcani: Elevii și profesorii, evacuați

09:55, 18.03.2024 - Alerta cu bomba la un liceu din sectorul Rișcani. Poliția a fost sesizata in juru orei 08:45, prin intermediul serviciului unic 112. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA, de șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General de Poliție, Diana Fetco.

Tatal vitreg al copilei care a nascut la 11 ani a fost reținut de poliție

14:46, 31.01.2024 - Tatal vitreg al fetiței care a nascut la 11 ani a fost reținut pentru 72 de ore. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA, de șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General de Poliție, Diana Fetco.


Ce parere ai despre aceasta stire?