Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă ANM de ultim moment. Cod portocaliu de vijelie. Care sunt zonele vizate

Publicat:

Administrația Naționala de Meteorologie a facut recent un anunț de ultim moment! Specialiștii au emis un cod portocaliu de vijelie pentru mai multe zone din Romania. Iata care sunt, de fapt, județele vizate de alerta de vreme rea.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cod Portocaliu de viscol extrem de puternic. Iarna revine in forța la sfarșit de aprilie

22:01, 23.04.2024 - De la ora 21.10 pana la miezul nopții, alerta vizeaza zona de munte a județelor Arges, Prahova și Dambovita, la peste 1.800 de metri. Se vor semnala intensificari puternice ale vantului care vor depași la rafala 120 km/h, viscol.La nivel național, Administrația Naționala de Meteorologie a emis informari…

Alerta - Iarna se intoarce furibund in Romania: Cod Galben de ninsoare in 14 județe din țara

16:35, 21.04.2024 - Specialiștii in meteorologie au emis avertismente de cod galben pentru ninsori in zonele montane ridicate din 14 județe, unde se prognozeaza ca va cadea un nou strat de zapada. De asemenea, Administrația Naționala de Meteorologie a avertizat ca ploile vor afecta intreaga țara.

Avertisment ANM de ultim moment! Cod galben de vreme rea in mai multe județe din Romania

11:36, 18.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment pentru romani! Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara noastra. Iata cum va fi vremea in perioada urmatoare, dar și ce temperaturi sunt așteptate sa fie inregistrate de termometre!

Avertisment ANM de ultim moment! Cupola de foc peste Romania

11:50, 12.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Cupola de foc peste Romania! Meteorologii prognozeaza ca un nou val de caldura va cuprinde Europa și va afecta și țara noastra in acest weekend. Se estimeaza ca luni, pe data de 15 aprilie 2024, temperaturile vor atinge…

Vremea se schimba brusc in Romania. ANM a emis cod galben, județele vizate de furtuni și grindina

18:15, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis un avertisment Cod Galben de vant puternic, grindina și descarcari electrice pentru anumite zone din Romania. Concret, sunt vizate numeroase localitați din doua judete din tara. Alerta ANM! Cod Galben de vant puternic, grindina și descarcari electrice…

Alerta ANM! Revin ninsorile și viscolul in toata țara. A fost emis cod galben de portocaliu de vreme severa. Zonele care se vor umple de zapada

11:35, 05.02.2024 - Ninsorile și viscolul revin in Romania! Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis cod portocaliu și galben de vreme severa in toata țara. Temperaturile vor scadea drastic, iar mai multe zone ale țarii se vor umple de zapada. Mwteorologii au revenit cu vești bune pentru iubitorii de iarna!

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben și portocaliu de vant, ninsori și viscol. Care sunt zonele vizate

10:45, 04.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment! A fost emis un cod galben și portocaliu de vant, ninsori și viscol in mai multe regiuni ale țarii. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora este valabila atenționarea.

Anunț ANM de ultim moment! Fenomene meteo periculoase imediate. Care sunt zonele vizate

07:40, 31.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in aceasta dimineața, o avertizare de fenomene meteo periculoase imediate. Sunt vizate mai multe zone din țara.


Ce parere ai despre aceasta stire?