Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă ANM. Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină în 10 județe

Publicat:

Meteorologii au emis o noua avertizare Cod portocaliu de ploi puternice, vijelii și grindina pentru zece județe. Avertizarea este valabila de la ora 18:00 și expira miercuri la ora 13.00. ANM a emis și...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultim moment! Cod portocaliu de vijelii și grindina pentru mai multe zone din țara

19:20, 24.04.2024 - Anunț de ultima ora al specialiștilor Administrației Naționale de Meteorologie. Cu puțin timp in urma a fost emisa o atenționare cod portocaliu de vijelii și grindina. Avertizarea este valabila in aceasta seara și vizeaza mai multe localitați din tara..

Alerta imediata de vijelii in București și 6 județe, pana diseara

10:25, 18.04.2024 - Meteorologii au emis o atenționare de vant puternic, valabila in București și 6 județe, pana joi seara. Conform ANM, vor fi intensificari ale vantului cu viteze de 70 km/h.pana sambata dimineața, vremea va fi rece in cea mai mare parte a țarii.

Alerta meteo: ANM a emis cod portocaliu de vijelii puternice in patru județe

18:20, 17.04.2024 - Meteorologii au emis, miercuri, mai multe avertizari nowcasting cod portocaliu si anunta vijelii puternice cu rafale ce vant ce pot ajunge la 90 de kilometri la ora.Potrivit ANM, pana la 18.40, este cod portocaliu in zeci de localitati din judetul Tulcea.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vijelii, ploi torențiale și grindina in 17 județe din Romania

10:16, 17.04.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment. A fost emisa o avertizare meteo Cod galben de vijelii, ploi torențiale, grindina și ninsori pentru 17 județe din Romania. Care sunt zonele vizate.

Doua zile de COD GALBEN in Alba și alte județe. Descarcari electrice, vijelii, grindina și ploi torențiale

11:06, 16.04.2024 - Doua zile de COD GALBEN in Alba și alte județe. Descarcari electrice, vijelii, grindina și ploi torențiale Doua zile de COD GALBEN in Alba și alte județe: Meteorologii au emis o informare meteorologica de cod galben, valabila in Alba și in alte județe din centrul și vestul țarii. Alerta vizeaza intervalul…

Alerta imediata de vijelii, ploi torențiale si grindina. De maine se intorc și ninsorile

10:45, 16.04.2024 - Banat, sudul Crișanei, Transilvania și in zonele montane intra, marți, sub o avertizare Cod de vijelii, cu ploi torentiale, grindina si descarcari electrice. De altfel, vremea se va strica in toata țara, iar la munte va ninge.

Cod portocaliu de vant puternic și vijelii in mai multe regiuni ale țarii. Iata lista județelor unde se strica vremea

08:00, 02.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca marți dimineața este vant puternic in mai multe județe ale țarii. Meteorologii au emis cod galben și portocaliu de vant puternic și vijelii. Avertizarea vizeaza mai multe regiuni.

Alerta ANM! A fost emis cod portocaliu de vreme severa in doua județe din Romania

09:05, 07.02.2024 - Meteorologii au revenit cu o noua alerta de ultim moment! A fost emis un cod portocaliu de vreme severa in Romania, valabil pentur doua județe din țara. Vremea se schimba radical in mai multe zone. Iata ce trebuie sa știe romanii care se pregatesc sa plece de acasa in urmatoarele ore!


Ce parere ai despre aceasta stire?