Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă ANM! Cod galben de ploi însemnate cantitativ şi instabilitate atmosferică, în cea mai mare parte a ţării

Publicat:

Meteorologii au emis, vineri, mai multe avertizari cod galben ce vizeaza instabilitate atmosferica, ploi insemnate cantitativ si rafale de vant. Avertizarile intra in vigoare vineri, la ora 12.00 si sunt valabile pana duminica seara.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta meteo! Cod galben de ploi insemnate cantitativ și vant puternic. Pana cand este valabila informarea meteorologilor

12:41, 23.04.2024 - Meteorologii au emis o informare meteorologica de ploi pentru toata țara. Pentru Munții Banatului, Carpații Meridionali și de Curbura și zona de deal a Olteniei, ANM a anunțat cod galben de vreme rea.

Alerta meteo! Cod galben de ninsori insemnate cantitativ in zona montana a județului Dambovița

11:05, 21.04.2024 - Meteorologii au emis, duminica de dimineața, o avertizare Cod galben de ninsori pentru zona montana a județului Dambovița, unde se va depune strat nou de zapada. Atenționarea intra in vigoare duminica dupa-amiaza, la ora 18.00 și va fi in vigoare pana luni, 22 aprilie, ora 12.00. Fenomene vizate: ninsori…

Doua zile de COD GALBEN in Alba și alte județe. Descarcari electrice, vijelii, grindina și ploi torențiale

11:06, 16.04.2024 - Doua zile de COD GALBEN in Alba și alte județe. Descarcari electrice, vijelii, grindina și ploi torențiale Doua zile de COD GALBEN in Alba și alte județe: Meteorologii au emis o informare meteorologica de cod galben, valabila in Alba și in alte județe din centrul și vestul țarii. Alerta vizeaza intervalul…

Alerta ANM! Cod galben de ninsori și vreme rea in mai multe zone ale țarii. Ce au anunțat meteorologii

12:00, 25.03.2024 - Administrația de Meteorologie a emis o avertizare meteorologica de cod galben pentru jumatate din țara, anunțand revenirea precipitațiilor sub forma de ploi și ninsori, precum și vant puternic.

Cod galben de viscol in zona de munte din 4 județe. Ninge abundent in centrul țarii

07:55, 21.03.2024 - Meteorologii au emis atentionari Cod galben de vant puternic, cu viteze care vor depasi, la rafala, 90-100 de kilometri pe ora, in zonele de munte ale judetelor Brasov, Arges, Prahova și Dambovita. Sunt in vigoare pana la ora 12.00.

Alerta meteo! Este Cod galben in numeroase județe ale țarii și vremea se va schimba radical! Ce anunța meteorologii

15:50, 11.02.2024 - Duminica, 11 februarie 2024, meteorologii au emis doua avertizari de Cod galben pentru numeroase județe din Romania. Descopera cum se schimba vremea in orele urmatoare și la ce ar trebui sa ne așteptam.

Alerta ANM! Cod galben de vant pentru cea mai mare parte a tarii. Ce zone sunt afecte puternic

12:16, 04.02.2024 - Cea mai mare parte a tarii se va afla luni sub o avertizare cod galben de vant, anunta meteorologii. In Carpatii Meridionali si de Curbura, la peste 1.700 de metri altitudine, sunt prognozate vant puternic si zapada viscolita.

Ultima ora - ANM a emis cod galben și portocaliu de vant, ninsori și viscol in mai multe regiuni ale țarii

10:35, 04.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis mai multe avertizari de tipul cod galben și cod portocaliu de vant, ninsori și viscol. Vremea rea va fi duminica și luni in mai multe regiuni ale Romaniei.Meteorologii au emis un cod galben valabil de duminica, la ora 14.00, pana luni, la ora 8.00. Specialiștii…


Ce parere ai despre aceasta stire?