Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă ANM. 16 județe sub avertizare Cod portocaliu de vreme rea

Publicat:

Meteorologii au emis, marți, o noua avertizare Cod portocaliu de vreme rea pentru 16 județe din țara, in timp ce toate celelalte județe sunt parțial sau total sub avertizare Cod galben. Potrivit ANM, sunt sub ...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta cod portocaliu de viituri in mai multe județe - Harta raurilor vizate

13:01, 23.04.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizeaza pana miercuri dimineata rauri din patru judete, precum si un Cod galben de inundatii, valabil in 12 bazine hidrografice.

Alerta meteo: ANM a emis cod portocaliu de vijelii puternice in patru județe

18:20, 17.04.2024 - Meteorologii au emis, miercuri, mai multe avertizari nowcasting cod portocaliu si anunta vijelii puternice cu rafale ce vant ce pot ajunge la 90 de kilometri la ora.Potrivit ANM, pana la 18.40, este cod portocaliu in zeci de localitati din judetul Tulcea.

Avertizare ANM de ultima ora! Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania

10:30, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultim moment! Specialiștii au emis Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania. Iata zonele vizate de anunțul meteorologilor!

Anunț ANM de ultima ora!  Cod portocaliu și cod galben de vreme rea. Meteorologii anunța ninsori abundente, strat de zapada, vant și ploi in Romania

10:36, 13.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment. A fost emis cod portocaliu și cod galben de vreme rea pentru mai multe zone ale Romaniei. Meteorologii anunța ninsori abundente, strat de zapada, vant și ploi.

ANM prelungește alerta de vreme rea: S-a emis și cod portocaliu de ninsori in trei județe

10:35, 13.02.2024 - Meteorologii au prelungit informarea de precipitatii si intensificari ale vantului, pana miercuri dimineata. In unele zonele cantitatile vor fi insemnate, iar la munte va ninge. A fost emis cod portocaliu de ninsori in zonele montane din judetele Hunedoara, Alba si Sibiu.Potrivit ANM, in intervalul…

Alerta ANM! A fost emis cod portocaliu de vreme severa in doua județe din Romania

09:05, 07.02.2024 - Meteorologii au revenit cu o noua alerta de ultim moment! A fost emis un cod portocaliu de vreme severa in Romania, valabil pentur doua județe din țara. Vremea se schimba radical in mai multe zone. Iata ce trebuie sa știe romanii care se pregatesc sa plece de acasa in urmatoarele ore!

Cod portocaliu de inundații in doua bazine hidrografice. Rauri din mai multe judete intra sub avertizare Cod galben

13:50, 04.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, duminica, atentionari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile luni și marți pe rauri din mai multe județe.

Alerta de vreme rea in 21 de județe din Romania! Vom avea viscol, ger și ninsori

14:00, 26.01.2024 - Meteorologii au emis doua avertizari cod galben de vreme rea pentru aproape jumatate de țara.Conform Administrației Naționale de Meteorologie, vineri intre orele 10.00 - 22.00, va fi in vigoare un cod galben de intensificari ale vantului in Moldova, Transilvania, Oltenia și Dobrogea. Va fi și viscol…


Ce parere ai despre aceasta stire?