Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aleksandr Lukaşenko: "Este nevoie să îl contactez pe Vladimir Putin deoarece ameninţările nu mai vizează doar Belarusul"

Publicat:

, , a declarat ca vrea sa discute cu omologul sau din Rusia, , avertizand ca protestele masive nu mai reprezinta o amenintare doar pentru tara sa, scrie Reuters.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aleksandr Lukasenko merge in Rusia pentru a se va intalni cu Vladimir Putin

10:55, 11.04.2024 - Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, efectueaza o vizita de lucru de doua zile in Rusia in cadrul careia se va intalni cu seful Kremlinului, Vladimir Putin, informeaza EFE, potrivit Agerpres.

Alexandr Lukașenko, intr-un oraș de la granița cu Polonia: „Ne pregatim de razboi, vorbesc despre asta sincer, dar sa nu credeți ca vrem sa luptam!”

15:05, 02.04.2024 - Președintele Belarusului, Alexander Lukașenko, a vizitat orașul Grodno, de la granița cu Polonia și Lituania, și a spus ca țara sa inca se pregatește de razboi, deși nu vrea sa lupte, relateaza Ukrainskaia Pravda.„Nu credeți pe nimeni care spune ca vrem sa luptam. Ne pregatim de razboi, vorbesc despre…

Putin a cerut FSB sa ajute companiile ruse la incalcarea sanctiunilor occidentale

18:35, 19.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a cerut marti Serviciului Federal de Securitate (FSB) sa ajute companiile din Rusia la incalcarea sanctiunilor occidentale si cresterea ponderii pe noi piete din intreaga lume, transmite Reuters.

Putin, reales presedinte cu 87,28% din voturile exprimate in Rusia

19:10, 18.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a fost reales presedinte cu 87,28% din voturi, potrivit rezultatelor definitive publicate de Comisia electorala dupa numararea tuturor voturilor exprimate in sectiile din Rusia, relateaza Reuters si AFP.

Putin anunța, dupa ce a caștigat alegerile, ca Rusia trebuie sa-și intareasca armata

00:36, 18.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin susține ca victoria sa in alegeri va permite Rusiei sa devina mai puternica si mai eficienta. Putin a vorbit si despre protestul „fara efect” fata de el si a adaugat ca Rusia trebuie sa isi intareasca armata, informeaza Reuters si BBC.

Putin avertizeaza Occidentul: Rusia este pregatita pentru un razboi nuclear. Ce mesaj a transmis acesta Statelor Unite

09:55, 13.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat miercuri Occidentul ca Rusia este practic pregatita pentru un razboi nuclear si ca, daca SUA trimit trupe in Ucraina, un astfel de demers va fi considerat o escaladare semnificativa a razboiului, informeaza Reuters.

Prietenii lui Putin il amenința pe Macron și spun ca daca trimite trupe franceze in Ucraina, vor sfarși ca armata lui Napoleon

20:35, 28.02.2024 - Aliatii presedintelui rus Vladimir Putin l-au avertizat, miercuri, pe presedintele francez Emmanuel Macron ca orice trupe pe care le-ar trimite in Ucraina ar avea acelasi sfarsit ca Marea Armata a lui Napoleon Bonaparte, a carui invazie in Rusia in 1812 s-a sfarsit cu moarte si infrangere, relateaza…

Vladimir Putin a luat o decizie in privința disidenților: Ce se intampla cu ei in timpul scrutinului prezidențial din Moscova

17:40, 27.01.2024 - Expatii rusi vor putea vota la scrutinul prezidential din martie chiar daca traiesc in tari "neprietenoase" care au impus sanctiuni Moscovei ca urmare a invaziei de catre Rusia a tarii vecine Ucraina, a declarat vineri purtatoarea de cuvant a MAE rus, Maria Zaharova, transmite Reuters.Zaharova a…


Ce parere ai despre aceasta stire?