Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alegerile parlamentare au aruncat Israelul într-o furtună politică

Publicat:

Rezultatele cvasidefinitive ale alegerilor legislative din Israel, publicate vineri de comisia electorala, au confirmat impasul politic, niciunul dintre partidele plasate pe primele doua pozitii neputand forma o coalitie, noteaza AFP, potrivit Agerpres.

(Albastru-alb, culorile drapelului israelian, n.red.), condus de fostul sef al Statului major al armatei , a obtinut 33 de mandate, fata de cele 31 ale Likud, formatiunea premierului in exercitiu , conform comisiei electorale, care a precizat ca rezultatele finale vor fi anuntate miercuri.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israelul a luat o decizie in privința Iranului: Ce tip de raspuns promite Netanyahu

01:10, 17.04.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat, in cadrul unei intalniri private cu ministri din partidul sau Likud, ca atacul cu rachete al Iranului trebuie sa fie urmat de un raspuns inteligent, conform unei informatii publicate de postul de radio Kan, relateaza dpa.

Prezenta la urne la alegerile generale din Iran ar putea fi cea mai scazuta de dupa Revolutia Islamica (informatii neoficiale)

20:40, 02.03.2024 - Informatii neoficiale releva ca prezenta la urne la alegerile parlamentare de vineri din Iran a fost cea mai redusa, de la Revolutia Islamica din 1979, relateaza BBC citat de Rador Radio Romania. La scrutin au participat, practic, formatiuni radicale si alte partide conservatoare. De asemenea, au…

Israelul anunța un nou termen limita pentru inceperea ofensivei impotriva orașului Rafah

10:51, 19.02.2024 - Ministrul israelian Benny Gantz, membru al cabinetului de razboi al premierului Benjamin Netanyahu, a avertizat duminica ca Israelul va lansa o ofensiva impotriva orașului Rafah daca ostaticii israelieni deținuți in Gaza nu vor fi eliberați pina la inceputul Ramadanului, transmite AFP, citata de Agerpres.…

Israelul a lansat un ultimatum pentru o ofensiva terestra in Rafah: Ostaticii trebuie eliberați inainte de Ramadan

07:45, 19.02.2024 - Ministrul israelian Benny Gantz, membru al cabinetului de razboi al premierului Benjamin Netanyahu, a avertizat ca Israelul va lansa o ofensiva impotriva orasului Rafah daca ostaticii israelieni detinuti in Gaza nu vor fi eliberati pana la inceputul Ramadanului.

NBC: Biden l-a facut „dobitoc” pe Netanyahu și spune ca acesta „ii face viața un iad”

20:31, 12.02.2024 - Presedintele Joe Biden este exasperat ca nu reuseste sa convinga Israelul sa isi schimbe tacticile militare in Fasia Gaza si il considera pe Benjamin Netanyahu drept principalul obstacol, scrie NBC News, preluata deNews.ro. Potrivit unor surse citate de NBC, președintele american l-a facut pe Netanyahu…

Traian Basescu nu mai candideaza pentru Parlamentul European. Ar putea fi retragerea lui definitiva din politica

12:00, 30.01.2024 - Traian Basescu nu figureaza pe lista de candidați la alegerile europarlamentare intocmita de Partidul Mișcarea Populara (PMP), partidul pe care Basescu l-a fondat. Pe lista candidaților PMP la alegerile europarlamentare din anul 2024 apar urmatoarele persoane: Eugen Tomac – președinte PMP, Ionuț Simionca…

Ciolacu, intrebat despre candidatura la prezidențiale, citeaza din Churchill: 'Șapte zile in politica e mult' / Se teme ca va avea soarta lui Dragnea?

21:45, 25.01.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi seara, la Realitatea Plus, ca nu a luat momentan nicio decizie privind candidatura sa la alegerile prezidențiale. El a spus ca așteapta mai intai rezultatele primelor alegeri, și anume cele europarlamentare.„Cum spunea Churchill: șapte zile in politica e mult.…

Netanyahu, dupa ce rudele ostaticilor au intrat cu forța in Parlament: „Nu exista nicio oferta de schimb din partea Hamas”

19:10, 22.01.2024 - Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a infirmat, luni, speculatiile ca in prezent se lucreaza la o noua eliberare de ostatici israelieni, afirmand ca Israelul isi asuma o initiativa nespecificata in absenta unei oferte din partea gruparii militante palestiniene Hamas, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?