Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alegeri prezidenţiale 2019 – Urne improvizate în butoaie de murături sau în pubele, atât în ţară cât şi în străinătate

Publicat:

Mai multi alegatori au fotografiat si au postat pe retele de socializare urnele pe care le-au gasit in sectiile de votare in care au mers. Intr-o comuna din judetul Valcea, urna a fost improvizata intr-un butoi de muraturi, in timp ce la Amsterdam alegatorii au gasit o pubela neagra.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adi de la Valcea, concediu dat peste cap! Ce a pațit dupa ce a apelat la o agenție de turism ca sa plece in strainatate

13:50, 10.04.2024 - Adi de la Valcea a povestit pe rețelele de socializare ce s-a intamplat dupa ce a apelat la o agenție de turism ca sa plece in strainatate. Mesajul acid al cantarețului roman a luat amploare in mediul online. Iata despre ce este vorba!

Adi de la Valcea, vacanța „stricata”. Ce s-a intamplat dupa ce a apelat la o agenție de turism ca sa plece in strainatate: „Sunt foarte suparat”

19:31, 09.04.2024 - Adi de la Valcea a fost dezamagit! Vacanța artistului a fost „stricata”! Cantarețul a dezvaluit pe o rețea de socializare ce s-a intamplat, dupa ce a apelat la o agenție de turism ca sa plece in strainatate.

Alegeri prezidențiale in Rusia. Putin se indreapta fara emotii catre un nou mandat, dar are o problema: succesiunea

09:20, 15.03.2024 - Nu exista nicio indoiala ca Vladimir Putin, aflat la putere de la inceputul acestui secol, se indreapta fara emotii spre realegere in cadrul votului national care a inceput la 15 martie, asigurandu-si astfel un al cincilea mandat si un al treilea deceniu complet ca lider suprem al Rusiei. Odata cu moartea…

Alegeri prezidențiale in Rusia. Lista rivalilor de fațada ai lui Putin și a celor care nu au fost lasați sa candideze

07:05, 15.03.2024 - Rusia organizeaza alegeri prezidențiale in perioada 15-17 martie, alegeri pe care președintele Vladimir Putin este sigur ca le va caștiga. Acest lucru ii va oferi celui mai longeviv șef al Kremlinului de la Iosif Stalin incoace inca un mandat de șase ani la putere.

Cum se organizeaza „alegeri prezidențiale” in teritoriile ucrainene ocupate de armata rusa FOTO

15:45, 12.03.2024 - Kremlinul și-a trimis deja agenții electorali in teritoriile ucrainene ocupate de armata rusa pentru a colecta „voturi” pentru așa-zisele alegeri prezidențiale prevazute sa aiba loc de vineri pana duminica in Rusia.

Alegeri SUA 2024: Un sondaj indica „semnale alarmante” pentru Biden cu opt luni inainte de prezidențiale

08:40, 03.03.2024 - Joe Biden pierde teren in fata rivalului sau republican Donald Trump, care il devanseaza intr-un sondaj publicat sambata de jurnalul New York Times si care arata "semnale alarmante" pentru actualul presedinte american pe langa unii alegatori democrati,.

PSD și PNL, intalnire cu miza majora: liste comune la alegeri, candidat unic la prezidențiale și nemulțumiri din teritoriu

09:31, 21.02.2024 - PSD și PNL, intalnire cu miza majora: liste comune la alegeri, candidat unic la prezidențiale și nemulțumiri din teritoriu PSD și PNL se intalnesc miercuri pentru a lua o decizie in privința anului electoral 2024. Decizia luata astazi ar putea influența viața politica in Romania in urmatorii ani, pentru…

Razboi in Ucraina, ziua 707. Volodimir Zelenski vrea sa iși elimine principalul rival in cazul unor alegeri prezidentiale. I-a cerut demisia lui Valerii Zalujni

00:05, 31.01.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 707. Volodimir Zelenski i-a cerut, luni, comandantului armatei ucrainene Valerii Zalujni sa demisioneze, insa acesta a refuzat, alimentand speculatii cu privire la faptul ca va fi dat afara.


Ce parere ai despre aceasta stire?