Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alba: Veteran de război, prezent la 97 de ani la festivităţile de Ziua Naţională

Publicat:

O prezenta deosebita printre miile de participanti la festivitatile desfasurate duminica de la a fost un veteran de razboi, de 97 de ani, care a asistat la evenimente, din cauza varstei inaintate, stand pe un scaun.

Insotit de un fiu si de un nepot, slt. (r) , care a luptat pe frontul din Rusia, tara in care a stat apoi in prizonierat nu mai putin de patru ani, a tinut sa fie prezent la manifestarile desfasurate la "" si .

"Am fost incorporat in 1 aprilie 1943, la 22 de ani. Am facut un an de instructie,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia, invitata la festivitatile dedicate Debarcarii aliatilor in Normandia, nu și Putin

18:45, 16.04.2024 - Rusia va fi invitata la festivitatile prilejuite de aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliatilor in Normandia (Franta) la inceputul lunii iunie, dar nu si presedintele sau, Vladimir Putin, din cauza „razboiului de agresiune” rusesc in Ucraina.

Razboi in Ucraina, ziua 775: Rusia anunta ca a distrus 15 drone ucrainene deasupra regiunilor sale de frontiera

07:00, 08.04.2024 - UPDATE:Rusia a anuntat, duminica, ca a distrus 15 drone ucrainene deasupra regiunilor sale de frontiera Belgorod si Briansk.Regiunile sunt in mod regulat tinta atacurilor din partea Kievului. Ministerul rus al Apararii a precizat ca 12 dintre drone au fost distruse deasupra regiunii Belgorod. 

Cati romani ar fugi din tara si cati ar ramane sa lupte daca Romania ar intra in razboi

10:40, 04.04.2024 - Un roman din trei este foarte ingrijorat ca tara noastra ar putea fi implicata intr-un viitor conflict militar, iar peste jumatate dintre cei chestionați sustin implicarea Romaniei in eventualitatea unui conflict NATO-Rusia.

Kremlinul a surprins vineri pe toata lumea

13:25, 22.03.2024 - Kremlinul declara in premiera ca este in razboi. Rusia se considera in razboi din cauza implicarii Occidentului de partea Ucrainei si nu poate permite existenta la granitele sale a unui stat care s-a aratat gata sa foloseasca orice metoda pentru a prelua controlul asupra Crimeei, a declarat vineri purtatorul…

Vladimir Putin avertizeaza: Nimic nu precipita Rusia catre un razboi nuclear, dar ea „este gata” de acțiune

13:15, 13.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a avertizat miercuri Occidentul, intr-o declarație pentru agenția de presa rusa RIA Novosti și postul de televiziune „Rosia-1”, ca Rusia este, sub aspect tehnic, pregatita pentru un razboi nuclear. A dat insa asigurari – citat de „Le Figaro” – ca „scenariul unui razboi…

Putin spune ca Rusia este pregatita pentru un razboi nuclear, dar „nu se grabeste spre el”

07:30, 13.03.2024 - Președintele Vladimir Putin a afirmat ca Rusia se menține intr-o stare de pregatire de lupta și este complet pregatita pentru un razboi nuclear, dar nu se grabește sa se angajeze intr-o astfel de situație in acest moment, a relatat agenția de știri Reuters, citata de news.ro.Intr-un interviu acordat…

Putin, urmarit internațional pentru crime de razboi, merge in Turcia sa se vada cu Erdogan, in martie

13:10, 26.02.2024 - Dictatorul rus, Vladimir Putin, urmarit penal internațional, va vizita Turcia si va purta discutii cu liderul turc, Erdogan, dupa simulacrul de alegeri care va avea loc in Rusia in martie, a transmis, luni, purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Rusia, cetatea asediata, in viziunea lui Serghei Lavrov: Nu exista nicio indoiala ca Occidentul ne-a declarat razboi

09:35, 17.02.2024 - UE este ghidata de planurile de a furniza Kievului arme cu raza lunga de acțiune care ar ajunge in „inima Rusiei”. Acest lucru a fost declarat de ministrul rus de externe Serghei Lavrov la conferința științifica și practica „Euromaidan: deceniul pierdut al Ucrainei”, noteaza TASS. „Conform datelor…


Ce parere ai despre aceasta stire?