Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Al treilea sezon a serialului "The Crown" naște controverse. O posibilă relație de amor a reginei Elisabeta a II-a

Publicat:

Cel de-al treilea sezon al serialului '''', despre viata Elisabetei a II-a a , nu este pe gustul fostului secretar de presa al reginei, care afirma ca scenariul isi permite prea multe...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele bancnote cu Regele Charles al III-lea

21:26, 10.04.2024 - Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii i-au fost prezentate primele bancnote cu chipul sau de catre guvernatorul Bancii Angliei, informeaza DPA. Suveranul a laudat bancnotele ca ”fiind foarte bine concepute” si si-a exprimat surpriza ca este abia al doilea monarh britanic reprezentat pe o bancnota.…

Roxana Condurache, stricta cu barbații! Ce spune fiul influenceriței despre o posibila relație a mamei sale / VIDEO

22:45, 08.04.2024 - Roxana Condurache, destainuri despre cat este de stricta cu barbații. Ce iși dorește influencerița de la un viitor partener, ce spune fiul acesteia despre o posibila relație a mamei sale, dar și care este prioritatea șatenei.

Prietenii Shakirei, ingrijorați de noua relație a artistei. Ce cred ei despre starul serialului din „Emily in Paris. „Este disperata”

13:35, 04.04.2024 - Prietenii celebrei cantarețe Shakira se tem ca noua relație, cu starul serialului din „Emily in Paris”, Lucien Laviscount, nu ar fi intocmai potrivita. Cei doi s-au intalnit pe platoul de filmare pentru un nou videoclip al cantareței.

Formula 1 - Lewis Hamilton, startul dezastruos de sezon și posibila salvare numita Ferrari

14:01, 25.03.2024 - Lewis Hamilton a rezistat doar 17 tururi pe circuitul Albert Park, abandonul din Australia lasandu-i multiplului campion mondial un gust amar. Britanicul nu are dubii și spune raspicat: „acesta este cel mai slab start de sezon din cariera”.

Mireasa sezon 9, 21 martie 2024. Laura și Cristian trebuie sa dovedeasca faptul ca nu au avut o relație in afara casei

16:55, 21.03.2024 - Dupa ce Laura a recunoscut ca ea și Cristian au vorbit inainte sa fie concurenți la Mireasa, cei doi au fost rugați sa arate conversația din telefon. Laura a pus la dispoziție telefonul, doar ca nu avea mesajele. Telefonul lui Cristian era acasa și a fost adus de tatal lui.

Haos total la un club de tradiție » Numesc al treilea președinte in acest sezon!

16:20, 16.02.2024 - Chindia va anunța numirea unui nou președinte, fostul primar al orașului Targoviște in perioada 2008-20014, Gabriel Boriga, actualul City Manager. Acesta este al treilea președinte al clubului din Liga 2 in acest sezon. Primul a fost fostul fotbalist Andrei Cordoș, schimbat in octombrie 2023 cu Lorin…


Ce parere ai despre aceasta stire?