Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ajutor pentru Grecia. România trimite 100 de pompieri în Republica Elenă pentru a lupta cu incendiile devastatoare

Publicat:

Romania trimite in Grecia, vineri, un modul format din peste 100 de pompieri, 23 de autospeciale, cisterne si un centru de comanda, anunta seful DSU. a declarat ca este prima data cand Romania trimite un modul terestru pentru incendii de padure in afara tarii.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania trimite trupe in Orientul Mijlociu. Militarii romani vor lupta impotriva rebelilor Houthi 

16:05, 16.04.2024 - Klaus Iohannis a informat printr-o scrisoare, trimisa marți Parlamentului, ca a aprobat participarea militarilor romani la operațiunile militare coordonate de SUA și UE impotriva rebelilor Houthi in Orientul Mijlociu și a transmis o cerere de aprobare.

Handbal feminin: Romania a invins Grecia in ultimul meci al preliminariilor de calificare la Campionatul European

21:30, 07.04.2024 - Echipa naționala de handbal feminin a Romaniei a caștigat ultimul meci al Grupei 1 a preliminariilor de calificare la Campionatul European. Tricolorele au invins Grecia cu 31-24 (14-14), intr-un meci jucat la Buzau. Romania caștiga astfel grupa cu 12 puncte, cu 6 victori din 6 posibile, noteaza Mediafax.

Romania se deșertifica. Ministrul Mediului: „Am vazut cu ochii mei. Vom avea o clima foarte similara cu cea a Greciei”

12:45, 07.04.2024 - Ministrul Mediului trage un semnal de alarma: Romania pierde anual 1.000 de hectare de teren arabil din cauza deșertificarii din sudul țarii. Mircea Fechet spune ca singura soluție pentru a combate acest fenomen este impadurirea rapida. Daca nu se iau masuri, in cațiva ani vom avea o clima ca-n Grecia.

Romania trimite ajutor de urgența Ucrainei, dupa atacul rușilor care a lasat peste 1 milion de oameni fara energie electrica

17:30, 22.03.2024 - Reteaua energetica a Ucrainei primeste asistenta de urgenta din partea Romaniei, Poloniei si Slovaciei, dupa cel mai amplu val de lovituri aeriene rusesti care au avariat instalatii energetice si au lasat peste 1 milion de persoane fara curent, a anuntat vineri operatorul retelei nationale Ukrenergo,…

Franța trimite mai mulți soldați NATO in Romania

15:25, 29.02.2024 - Grupul de lupta al NATO din Romania va crește din primavara anului 2025 și va avea 4.000 de militari. In prezent sunt peste 1.000 de militari in grupul de lupta din județul Brașov. Anunțul a fost facut joi de generalul francez Loic Girard, cel mai inalt reprezentant militar francez in Romania. Din cei…

Franța trimite inca 3.000 de soldați NATO in Romania

14:55, 29.02.2024 - Romania va primi inca 3.000 de militari NATO incepand din primavara anului viitor. Este o decizie luata la varful alianței. Aceștia se vor alatura Grupului de Lupta francez de la Brașov și care va ajunge la nivel de brigada.

Luca, un baiețel de numai 7 anișori, are nevoie de ajutor pentru a caștiga a doua batalie impotriva cancerului

11:20, 20.02.2024 - Luca se lupta cu leucemia pentru a doua oara și are nevoie urgent de transplant de maduva. Intervenția salvatoare va avea loc in Italia, la Roma. Costurile sunt insa peste puterile unei familii cu venituri medii din Romania.

Alerta pentru toți romanii care pleaca in Grecia: Avertisment special de la MAE

19:15, 03.02.2024 - Autoritațile din Romania au emis o atenționare de calatorie, avertizand ca in Grecia ar putea sa aiba loc mai multe proteste violente.Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetațenii romani care se afla, tranziteaza ori care intenționeaza sa calatoreasca in Republica Elena ca poliția locala a emis…


Ce parere ai despre aceasta stire?