Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ajunsă la spital după un accident, o tânără din Buzău a aflat că are COVID-19

Publicat:

O tanara din Buzau a fost ranita usor, joi noapte, intr-un accident provocat de un sofer de 25 de ani, pe . In timp ce era supusa investigatiilor medicale, victima a aflat ca este infectata cu SARS-CoV-2, veste deloc pe placul pasagerilor aflati alaturi de ea in autoturismul avariat.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident pe E85 | IPJ Buzau: „Doua persoane, evaluate medical”

11:50, 23.04.2024 - Un accident rutier produs, astazi, in localitatea buzoiana Poșta Calnau s-ar fi soldat cu doua victime, anunța IPJ Buzau, care mai transmite ca traficul in zona se desfașoara dirijat. „Trafic dirijat pe DN2E85, in localitatea Poșta Calnau, accident rutier. Din primele date ar fi vorba de o coliziune…

Accident cu trei autovehicule pe A1, in Timiș. O femeie a ajuns la spital, o mașina a luat foc

16:05, 10.03.2024 - Accident produs duminica, 10 martie, pe Autostrada A1. Din primele informații, in accident au fost implicate o autoutilitara și doua mașini, dintre care una a luat foc. O femeie, pasagera in autoutilitara, a fost ranita și transportata la spital.

(UPDATE) Accident pe Calea Eroilor din Buzau

14:51, 03.03.2024 - UPDATE Pe sensul de mers B-dul Unirii – Calea Eroilor traficul este ingreunat. *ȘTIRE INIȚIALA Trafic dirijat pe Calea Eroilor, in municipiul Buzau, in urma unui accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza, anunța IPJ Buzau. ,,Se pare ca sunt implicate doua autovehicule. La acest moment, trei persoane…

Accident pe Calea Eroilor din Buzau

14:35, 03.03.2024 - Trafic dirijat pe Calea Eroilor, in municipiul Buzau, in urma unui accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza, anunța IPJ Buzau. ,,Se pare ca sunt implicate doua autovehicule. La acest moment, trei persoane sunt evaluate medical.” , precizeaza aceeași sursa. Vom reveni cu detalii.

Accident cu trei victime pe Calea Eroilor

14:30, 03.03.2024 - La ora redactarii acestei știri, traficul se desfașoara dirijat pe Calea Eroilor din municipiul Buzau, din cauza unui accident rutier. Surse de la fața locului transmit ca in eveniment sunt implicate doua autovehicule. La acest moment, trei persoane sunt evaluate medical. Vom reveni cu amanunte.

Femeie din Buzau, atacata de o haita de caini. A ajuns la spital cu rani pe tot corpul VIDEO

11:25, 25.02.2024 - O femeie din orasul buzoian Pogoanele a fost atacata pe strada de o haita de caini. Aceasta venea de la magazin, cand mai multi maidanezi au sarit pe ea si au sfasiat-o. Din fericire, strigatele disperate i-au fost auzite de un vecin, care a reusit sa o salveze.

Accident grav la Coșava! Mai mulți minori, transportați de urgența la spital

15:30, 10.02.2024 - Inca un eveniment rutier neferit, la Coșava. Astazi, 10 februarie, la ora 14:15, ISU Timiș a fost solicitat sa intervina pentru asigurarea masurilor PSI si de prim-ajutor in urma unui accident rutier produs in Coșava, pe DN 68 A. A fost alertata Stația de Pompieri Faget și la fața locului au intervenit…

Accident la ieșirea din Buzau | O victima

12:25, 05.02.2024 - IPJ Buzau informeaza ca traficul se desfașoara dirijat pe DN2E85, la ieșirea din municipiul Buzau spre Spataru, din cauza unui accident rutier. Se pare ca in eveniment este implicata o autoutilitara. Șoferul este evaluat medical. Vom reveni cu amanunte.


Ce parere ai despre aceasta stire?