Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aflată la un pas de dezastru, și Suedia recomandă vaccinul de la AstraZeneca şi pentru persoanele de peste 65 de ani

Publicat:

Suedia a extins joi recomandarea de administrare a vaccinului anti-COVID-19 de la AstraZeneca/Oxford si la persoanele de peste 65 de ani, transmite Reuters, citand de Sanatate.

Autoritatile suedeze nu recomandasera anterior acest vaccin in cazul varstnicilor, invocand o lipsa de date pentru aceasta categorie, scrie agerpres.ro.

Citește și: Numire dubioasa facuta de USR in funcția de subprefect al județului Alba: Fost șef de post de poliție cu diploma de la o ‘universitate’ desființata

'Exista studii noi, din Anglia si Scotia de exemplu, care arata ca vaccinul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiu post-Covid: Doua milioane de britanici sufera de simptomele de lunga durata

17:00, 25.04.2024 - Doua milioane de persoane din Anglia si Scotia continua sa sufere din cauza simptomelor generate de COVID-19 de lunga durata, iar activitatile zilnice desfasurate de 381.000 dintre ele sunt mult limitate din aceasta cauza, potrivit unui studiu oficial publicat joi, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Atac cu arma alba in Suedia - Un barbat a fost arestat

20:00, 19.04.2024 - Politia suedeza a anuntat vineri ca a neutralizat si a arestat un barbat care a ranit cu un obiect ascutit trei femei, in orasul Vasteras (centrul Suediei), transmit Reuters si AFP, potrivit Agerpres.

Schimbari in Sanatate. Romanii neasigurați vor avea aceleași drepturi ca cei asigurați

09:35, 11.04.2024 - Romanii neasigurați vor putea accesa aceleași servicii medicale ca și cei asigurați. Șefa Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), Valeria Herdea, a transmis ca din 1 iulie 2024, persoanele neasigurate vor avea aceleasi drepturi ca si persoanele asigurate. Valeria Herdea susține ca se dorește…

Pacienților cu diabet tip 1 li se va oferi tehnologia pancreasului artificial in Anglia

12:45, 02.04.2024 - Zecilor de mii de persoane cu diabet de tip 1 din Anglia li se va oferi o noua tehnologie, numita pancreas artificial, pentru a le ajuta sa gestioneze aceasta afecțiune. Sistemul utilizeaza un senzor de glucoza sub piele pentru a calcula automat cantitatea de insulina care trebuie administrata prin…

Autoritatile din Zurich au intarit securitatea obiectivelor evreiești ca urmare a unui posibil atac antisemit

19:20, 03.03.2024 - Poliția a sporit masurile de securitate la obiectivele evreiești din Zurich, in urma unui atac grav cu arma alba impotriva unui barbat evreu ortodox care a avut loc noaptea trecuta in centrul capitalei elvetiene, relateaza Reuters citat de Rador Radio Romania. Poliția a anuntat, de asemenea, ca a…

Suedia intentioneaza sa inchida ancheta privind exploziile de la conductele Nord Stream

17:15, 06.02.2024 - Autoritatile suedeze intentioneaza sa inchida ancheta privind exploziile care au scos din functiune gazoductele Nord Stream din Marea Baltica in 2022, scrie marti presa germana, preluata de Reuters.

Suedia urmeaza sa inchida ancheta privind exploziile de la gazoductele Nord Stream (presa)

16:35, 06.02.2024 - Autoritațile judiciare suedeze au de gand sa inchida ancheta in ce privește exploziile care au scos din funcțiune gazoductele Nord Stream din Marea Baltica, in 2022, relateaza, marți, presa germana, conform Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?