Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Află beneficiile uimitoare ale gelatinei

Publicat:

Folosești gelatina des la deserturi și în anumite preparate culinare, însa poate nu știai ca aceasta are o mulțime de alte beneficii asupra sanatații. Iata pentru ce boli este benefica!

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Leacul ascuns in urzici. Afecțiunile care pot fi tratate cu aceste plante

20:45, 22.04.2024 - Urzicile, un remediu sanatosEczemele de piele sunt printre cele mai comune probleme dermatologice, iar urzicile pot fi un remediu eficient in tratarea lor. Consumul de urzici sub forma de mancare sau aplicarea locala a acestora sub forma de crema poate ameliora simptomele eczemelor și poate contribui…

Galerie Foto | A fost gasita 'camera neagra' la Pompei: Este una dintre cele mai uimitoare descoperiri

13:45, 12.04.2024 - O sala de banchet, plina de fresce bine conservate care infatiseaza personaje inspirate de razboiul troian, a fost dezgropata dintre ruinele de la Pompei, in ceea ce a fost descrisa ca fiind una dintre cele mai uimitoare descoperiri facute vreodata in situl arheologic din sudul Italiei.

Beneficiile uimitoare ale ciocolatei asupra sanatații

20:25, 06.04.2024 - Este logic ca prea multa ciocolata ar fi daunatoare pentru sanatate din cauza conținutului ridicat de grasimi și zahar din majoritatea produselor. Dar ce ar trebui sa facem din afirmațiile conform carora consumul de ciocolata este de fapt indicat?

Beneficiile uimitoare ale mararului: de la ameliorarea durerilor menstruale la scaderea colesterolului „rau”

18:30, 09.03.2024 - Originar din sud-vestul Asiei și din regiunea mediteraneana și cultivat pe scara larga in Asia, Africa, Europa și Statele Unite, mararul este cunoscut pentru gustul special pe care il da mancarii.

De ce e bine sa bei ceai de palamida. Puțini romani știu ce beneficii uimitoare are

09:26, 19.02.2024 - Puțini romani au auzit de beneficiile uimitoare pe care le ofera ceaiul de palamida, o planta cu proprietați medicinale remarcabile. Deși este cunoscuta pentru natura sa toxica pentru plantele din jur, aceasta reprezinta un adevarat izvor de sanatate pentru organismul uman. Intr-o lume tot mai interesata…

Beneficiile uimitoare ale pastarnacului. Este bogat in antioxidanți și sarac in calorii

20:41, 14.02.2024 - Utilizata in diverse preparate, leguma este plina de nutrienți și este o sursa excelenta de vitamine. Pastarnacul este o „ruda” apropiata a morcovului și a patrunjelului, dar nu doar in ceea ce privește forma, ci și pentru profilul nutrițional foarte asemanator, conform Health.

Patlagina și beneficiile sale uimitoare pentru sanatate

16:15, 01.02.2024 - O intalnim in locuri diverse, pe campuri, in paduri sau pe marginea drumurilor. Este considerata buruiana, insa patlagina este mai mult de atat. Este o planta cu calitați medicinale recunoscute mai ales in sustinerea aparatului respirator. Valorificata sub diverse preparate, precum siropurile si ceaiurile,…

Care sunt beneficiile uimitoare ale oxigenului hiperbaric

10:45, 30.01.2024 - In cautarea inovațiilor care pot revoluționa ingrijirea sanatații, oxigenul hiperbaric devine din ce in ce mai prețuit pentru potențialul sau extraordinar in imbunatațirea starii de sanatate și bunastarii generale.


Ce parere ai despre aceasta stire?