Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adelina Nica s-a despărțit de iubit. Care au fost motivele separării: „Nu am avut timp să...” / VIDEO

Publicat:

La scurt timp dupa ce a anunțat la ca este intr-o noua relație, s-a desparțit de iubit. In exclusivitate pentru , vedeta a marturisit care au fost motivele separarii, dar și cine pe cine a parasit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el

12:51, 02.04.2024 - Dupa ce a fost acuzata de „tradare”, o vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor pentru ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el. Karina, așa cum este cunoscuta in lumea divertismentului, a renunțat la relația cu actorul Lee Jae-wook, pe care o facusera publica in urma cu aproape doua luni, scrie BBC.

Star Matinal. De ce nu se casatorește Claudia Potec in 2024. Motivele pentru care nu iși dorește sa faca nunta: „Nu avem...” / VIDEO

15:06, 28.03.2024 - Camelia Potec traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de partenerul ei, insa momentan nu se gandește la nunta! Campioana a dezvaluit de ce nu se casatorește in anul 2024. Iata motivele pentru care nu iși dorește sa faca marele pas momentan. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.

O cantareața de la noi s-a desparțit de iubit, dupa doi ani de relație! Planuiau nunta, dar el conversa pe telefon cu alte femei: ”Nu mai pot sa tolerez”

11:20, 28.03.2024 - Chiar cand lucrurile se indreptau spre o nunta, iata ca situația se schimba radical pentru o cantareața de la noi. Artista a decis sa puna punct poveștii de iubire in care se afla de mai bine de doi ani. I-a gasit conversații in telefon partenerului, cu alte femei, iar acest lucru a facut-o sa ia decizia.

6 cupluri faimoase din Romania de care sigur ai uitat. De ce s-au desparțit deși s-au iubit la nebunie

13:40, 15.03.2024 - In lumea showbizului romanesc, dragostea și celebritatea se impletesc adesea intr-o poveste stralucitoare, dar uneori efemera. De-a lungul anilor, numeroase cupluri celebre din Romania au captivat imaginația publicului cu povestea lor de iubire, doar pentru ca apoi sa se desparta in mod surprinzator.…

Xtra Night Show. Exista șanse de impacare intre Alex Bobicioiu și Simina Loica? De ce s-au desparțit cei doi, de fapt: „Am mintea...” / VIDEO

10:20, 09.03.2024 - Exista șanse de impacare intre Alex Bobicioiu și Simina Loica? In exclusivitate la Xtra Night Show de la Antena Stars, Alex Bobicioiu a facut declarații cu privire la acest subiect. Iata de ce s-au desparțit cei doi, de fapt!

Star Matinal. Ce lucruri importante a invațat Feli Donose, dupa ce ea și tatal fetiței sale s-au desparțit: „Pentru mine, fericirea...” / VIDEO

10:50, 20.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Feli Donose a vorbit despre lecțiile importante pe care le-a invațat, dupa ce ea și tatal fetiței sale s-au desparțit. Artista este foarte atenta la tot ce o inconjoara. Iata ce declarații a facut cantareața cu privire la acest subiect!

Florin Ristei și Naomi Nedman s-au desparțit! Motivul separarii, dezvaluit de artist: ”Sunt suparat” / VIDEO

10:21, 18.02.2024 - Florin Ristei și Naomi Hedman nu mai formeaza un cuplu! Dupa o lunga perioada in care fanii au speculat acest lucru, artistul a decis sa clarficie situația și sa spuna afevarul despre ce se intampla intre el și actuala fosta iubita! Iata care a fost motivul separarii celor doi.

Ralflo, componentul trupei Alb Negru, s-a desparțit de iubita! Artistul vorbește despre motivul separarii: "Eu am facut totul" / Video

22:45, 15.02.2024 - Ralflo, componetul trupei Alb Negru, vorbește despre desparțirea de iubita. Artistul face declarații exclusive despre motivele separarii. Cantarețul spune ca a facut totul de dragul persoanei iubite.


Ce parere ai despre aceasta stire?