Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adam Levine, învățat să „sărute ca în filme” de soția lui John Travolta! Artistul a recunoscut ce relație avea cu Kelly Preston

Publicat:

marturisește ca a fost invațat sa „sarute ca in filme” chiar de soția lui . Artistul a recunoscut public ce relație avea cu , in urma cu mulți ani.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce relație are Liliana Ștefan cu baieții ei și ai lui Dan Bittman. Ce a recunoscut: „Sunt o mama implicata”

17:36, 11.04.2024 - Dan Bittman și Liliana Ștefan au format un cuplu timp de peste doua decenii, insa au luat-o pe drumuri separate in anul 2016. Din povestea lor de iubire au rezultat trei baieți minunați, de care sunt foarte mandri. Iata cum se ințelege fosta partenera a artistului cu aceștia!

Lena Enache, vacanța fara soțul ei! Decizia luata de blondina, dupa mai bine de opt ani de relație cu fotbalistul

23:00, 10.04.2024 - Soția lu Gabi Enache, prima vacanța fara soțul ei. Decizia pe care a luat-o Lena Enache, dupa mai bine de opt ani de relație cu fotbalistul. Cum iși incarca blondina bateriile și ce ii place cel mai mult sa faca.

Cristian Gațu și-a recunoscut relația cu femeia cu 27 de ani mai tanara decat soția sa » Cum arata noua sa partenera

20:40, 27.03.2024 - Legenda handbalului romanesc, Cristian Gațu (78 de ani), a recunoscut ca are o noua relație, in contextul in care dublul campion mondial se afla intr-un proces de divorț cu soția sa, Tamara Gațu (80 de ani). Ea il acuza pe fostul președinte al Federației Romane de Handbal ca a inșelat-o cu o femeie…

Ionuț și Sabina Cercel au implinit 8 ani de relație. Postarea emoționanta facuta de soția artistului: „Langa tine am invațat...”

10:55, 10.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Cercel! Ionuț și Sabina Cercel au implinit 8 ani de relație. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, soția cantarețului de manele a facut o postare emoționanta prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce a publicat partenera de viața a artistului!

Momentul emoționant in care Dani Oțil a fost vizitat de Tiago la filmarile Power Couple Romania. Ce a recunoscut prezentatorul

18:10, 15.02.2024 - Dani Oțil, prezentatorul Power Couple Romania, a vorbit despre momentele dificile in care a fost departe de familie, pentru a filma emisiunea de la Antena 1. Soția gabriela Prisacariu și micuțul Tiago l-au vizitat la un moment dat in Malta, pentru a-i domoli dorul.

Urmarire ca-n filme! Un barbat care și-a batut soția a incercat sa fuga de polițiști cu mașina/ A fost oprit forțat un dispozitiv "Spike"

13:35, 14.02.2024 - Un barbat care și-a agresat soția a incercat sa fuga de politistii chemati la interventie. El a fost urmarit cativa kilometri, iar masina sa a fost oprita cu ajutorul dispozitivului "Spike".

Star Matinal. Ioana și Simona Dichiseanu au o relație speciala. Cele doua, amintiri cu regretatul Ion Dichiseanu: „Ne-a invațat...” / VIDEO

09:15, 29.01.2024 - Ioana și Simona Dichiseanu au o relație speciala. In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, cele doua au oferit un interviu emoționant. Artista și mama ei au depanat amintiri cu regretatul actor Ion Dichiseanu. Iata ce declarații au facut in cadrul emisiunii!

Anunțul facut de Medana, dupa 4 ani de relație cu Alin Oprea. Cei doi s-au casatorit vara trecuta. „Imi fusese mereu antipatic”

10:30, 28.01.2024 - Alin Oprea și Medana s-au cunoscut in 2019, iar anul trecut au facut nunta la care au participat 500 de invitați și 10 perechi de nași. Soția artistului a vorbit pentru prima oara despre momentul in care l-a cunoscut pe artist și a dezvaluit ce relație are acesta cu cei doi copii ai Medanei.„A fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?