Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acuzaţii de malpraxis în Vâlcea, după ce un bebeluş a murit la scurt timp după naştere

Publicat:

O familie din Valcea al carui bebelus a murit la scurt timp de la nastere ii acuza pe medici de neglijenta. Mama copilului s-a chinuit mai bine de 24 de ore inainte ca un medic ginecolog, din cadrul...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la Valcea: O fetița de 5 ani a murit in urma unui accident

23:30, 08.04.2024 - O fetița de 5 ani a murit, luni seara, in urma unui accident produs in județul Valcea. In accident au fost implicate doua mașini și trei persoane. Doua mașini s-au ciocnit in localitatea Mihaești.

Ancheta la Spitalul Județean din Sibiu dupa ce o mamica a murit la cateva zile de la naștere. Femeia a fost trimisa acasa cu o zi inainte de la tragedie.

12:50, 08.04.2024 - O femeie de 32 de ani a murit in Spitalul Județean din Sibiu, la o saptamana dupa ce a nascut intr-un spital privat. Anterior, aceasta fusese internata la unitatea medicala, insa i s-a dat drumul acasa.

Ministrul Rafila trimite Inspecția Sanitara de Stat la spitalul din Bacau - O gravida a murit, sunt acuzații de malpraxis (VIDEO)

12:15, 08.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a anunțat luni ca trimite Inspecția Sanitara de Stat la Spitalul din Bacau, unde o gravida a murit saptamana trecuta.„Nu cunosc cazul. Am venit aseara din Statele Unite. Ma interesez și vin cu un raspuns.

Accident tragic pe DJ 678! Doi tineri de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce au intrat cu mașina in stalp.foto

00:55, 08.04.2024 - Accident tragic pe DJ 678! Doi tineri de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce au intrat cu mașina in stalp.foto Profita acum : Oferta de nerefuzat Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Baile Felix Accident tragic in localitatea Dragoești din județul Valcea, in data de 7 aprilie, cand…

Scandal in Valcea intre PSD si PNL. Se fac acuzatii grave. Lider PNL: "Depun plangere la Parchet"

15:20, 06.04.2024 - Este scandal total in Valcea intre PSD si PNL. Șeful liberal vrea sa-i faca plangere penala omologului social-democrat pentru ca ar fi folosit fonduri publice pentru a atrage primari liberali la PSD.

O femeie și bebelușul cu care era insarcinata au murit la Maternitatea din Bacau, dupa 24 de ore de la internare. Acuzații grave de malpraxis

13:50, 02.04.2024 - O femeie insarcinata a murit la Maternitatea din Bacau, dupa doar 24 de ore de la internare. Dupa tragedie, familia ei a venit cu acuzații grave la adresa medicilor, despre care spune ca sunt vinovați de malpraxis. Iata ce s-a intamplat!

Bebeluș din Moldova, mort la naștere, in Italia! Mama fetiței face acuzații grave impotriva medicilor

15:01, 28.02.2024 - O tragedie cutremuratoare a avut loc intr-un spital din Italia, unde o tanara mama moldoveanca a pierdut și-a pierdut copilul la naștere. Acuzații grave sunt indreptate catre personalul medical, in urma unui adevarat calvar trait de mama copilului.

Acuzații grave la spitalul din Focșani! O mama si-a vazut fetita dupa naștere, dar a doua zi medicii i-au spus ca a murit

15:25, 02.02.2024 - O poveste tulburatoare zguduie orașul Focșani, județul Vrancea, unde o mama indurerata și-a vazut bebelușul dupa naștere, dar a fost lovita de șocul suprem a doua zi, cand medicii au informat-o ca micuțul a murit. Acuzații grave sunt aduse acum la adresa personalului, unde familia solicita lamuriri…


Ce parere ai despre aceasta stire?