Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actrița Helen McCrory a murit. Vedeta din Peaky Blinders și Harry Potter avea 52 de ani

Publicat:

, cunoscuta pentru rolurile sale din serialul „” si trei filme „”, a murit la varsta de 52 de ani. Cel care a facut anunțul trist a fost chiar soțul ei, actorul .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inca o vedeta K-pop a murit subit la doar 30 de ani. Raportul autopsiei a fost publicat

18:01, 16.04.2024 - Cantareața K-pop Park Bo-ram a decedat pe 11 aprilie. Nu a fost descoperit niciun semn de crima sau sinucidere, conform unui raport de autopsie facut public luni de catre agenția sa, Xanadu Entertainment.

Oana Roman a visat-o pe mama ei. Ce semne primește vedeta de la Mioara Roman: „De cand a murit...”

20:35, 10.04.2024 - Pe 23 aprilie se implinesc doua luni de cand Mioara Roman. Oana Roman spune ca incearca sa invețe sa traiasca fara mama ei. Singurul gand care ii aduce alinare este ca Mioara Roman a ajuns intr-un loc mai bun și și-a gasit, in sfarșit, liniștea.

Fostul șef al SRI despre candidații-șampon din politica: „Nu au nimic de pierdut”

20:45, 03.03.2024 - Fostul șef al SRI, Eduard Hellvig, semnaleaza criza de politicieni autentici in randul partidelor din Romania, chiar in acest an, in care vor avea loc mai multe randuri de alegeri. Apar, insa, tot felul de vedete de import, cu sclipici și truse de machiaj, transformate pur și simplu peste noapte in…

Doliu in lumea fimului: O vedeta din Star Trek a murit la doar 49 de ani

22:06, 25.02.2024 - Actorul Kenneth Mitchell a murit dupa ce s-a luptat cu scleroza laterala amiotrofica (SLA), ce este cunoscuta și sub numele de boala neuronilor motori, timp de mai bine de cinci ani. Familia sa l-a descris ca fiind „o opera de arta inspiraționala pentru toate inimile pe care le-a atins”, noteaza Mediafax.…

Creatorul de moda Claude Montana a murit la varsta de 76 de ani. A fost unul dintre designerii-vedeta din Paris

15:51, 24.02.2024 - „Spitalul Bretonneau din Paris m-a informat despre decesul sau in aceasta dimineata", a declarat pentru AFP o persoana din anturajul desginerului, atragand totodata atentia asupra marii singuratati care-l inconjura pe creatorul de moda, aflat sub tutela, relateaza Agerpres.Intrat in atentia publicului…

Pamela Salem, o fosta vedeta James Bond, a murit

23:16, 23.02.2024 - Actrița Pamela Salem, care a jucat rolul Miss Moneypenny, secretara lui James Bond, in filmul „Never Say Never Again”, alaturi de Sean Connery, cu incasari de 160 de milioane de dolari, a murit la varsta de 80 de ani.

Momente grele pentru Natalia Mateuț. Un suflet apropiat al coprezentatoarei de la Xtra Night Show a murit astazi / FOTO

18:05, 05.02.2024 - Natalia Mateuț nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce astazi un suflet apropiat ei a murit. Vedeta spune ca era atașata de el și avea mare grija de fiecare data, așa cum s-a intamplat și in ultimii trei ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?