Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorul Şerban Pavlu, moment de stand-up comedy la iUmor: „Dragi antenişti, respectaţi-vă valorile. Şi-aşa nu aveţi multe“ VIDEO

Publicat:

Serban Pavlu, invitat in editia speciala de roast de la „iUmor“, i-a facut pe cei trei membri ai juriului show-ului de comedie de la Antena 1 sa rada cu lacrimi, desi prima replica a actorului a fost „Nu am venit aici sa fac glume!“.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

iUmor. Ioana State, din nou prezenta in emisiune. Numarul ei de stand-up comedy a fost savuros: „Wow, foarte, foarte buna” / VIDEO

00:10, 15.04.2024 - Va era dor de ea? Dupa ce a urcat pe scena iUmor, nimeni nu a mai putut-o uita. Ioana State spune ca iși amintește cu foarte multa emoție prima zi in care a pașit in platoul iUmor. A punctat ca atunci nu avea exercițiul scenei și nu știa sa livreze glumele pentru ca nu facuse asta niciodata.

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri”

11:10, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei.

Anghel Iordanescu, impersonat de Ionuț Rusu, intr-un moment spumos pe scena iRoast de Victorie, diseara, de la 20:30, la Antena 1

12:35, 26.03.2024 - Florin Prunea, Helmuth Duckadam, Florin Bratu si Ion Craciunescu sunt juratii iRoast de Victorie, intr-o editie speciala iUmor, dedicata fotbalului romanesc si difuzata la Antena 1 chiar inaintea confruntarii Columbia-Romania, in aceasta seara, de la 20:30.

Andreas Petrescu, moment excepțional pe scena iUmor, chiar de ziua lui Cheloo

14:55, 21.03.2024 - Cel de-al șaselea episod al noului sezon iUmor - Alege comedia, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, aduce in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, numere inedite de umor și invitați unul și unul.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa. A gatit pentru Regina Elisabeta

11:56, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Oana Matache si Radu Siffredi, moment necontrolat la Power Couple. Cei doi nu s-au putut abtine: „Am vazut-o cum statea acolo legata”

11:46, 27.02.2024 - In ediția de luni, 26 februarie 2024, a emisiunii Power Couple de la Antena 1, concurenții au avut parte de o proba ieșita din comun. Echipele și-au pus din nou relațiile la incercare. Așadar, barbații au fost nevoiți sa-și ‘salve’ partenerele. Cum a reacționat, insa, Radu Siffredi cand a trebuit sa…

Alexia și Dima, moment amuzant la Te cunosc de undeva! Dima: „Nu puteam sa cred ca mi se intampla si mie!”

11:50, 09.02.2024 - Te cunosc de undeva!, unul dintre cele mai longevive talent show-uri din Romania, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, in fiecare sambata, de la 20.00. Printre cele 8 echipe de artisti ce au spus „DA” transformarilor in cadrul celebrului show se numara echipa formata din Alexia…


Ce parere ai despre aceasta stire?