Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorul de teatru şi film Antony Sher, cunoscut din producţii ca Shakespeare in Love şi Mrs Brown, a murit la vârsta de 72 de ani

Publicat:

Actorul de teatru si film , cunoscut din productii ca „Shakespeare in Love” si „”, a murit la varsta de 72 de ani din cauza unui cancer, informeaza BBC, relateaza News.ro.

Anuntul a fost facut vineri de (RSC), cu care colabora de mult timp. Directorul artistic al companiei, , care era sotul lui Sher, a petrecut ultiemele saptamani ingrijindu-l.

Considerat unul dintre cei mai buni actori de teatru, preferatul printului Charles, asa cum a afirmat alteta sa regala in trecut, Sher a jucat la RSC roluri precum Richard III,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cantarețul George Nicolescu, artistul orb cunoscut pentru hit-ul „Eternitate”, a murit la varsta de 74 de ani

12:41, 26.03.2024 - Doliu in lumea muzicala romaneasca. George Nicolescu, cunoscut pentru vocea sa inconfundabila și hit-ul emblematic "Eternitate", a incetat din viața la varsta de 74 de ani, la scurt timp dupa ce și-a sarbatorit ziua de naștere pe 12 martie.

Joe Barone, directorul general al Fiorentinei, a murit. Adrian Mutu, in doliu / FOTO

18:40, 19.03.2024 - Vești triste pentru iubitorii de fotbal! Joe Barone, directorul general al Fiorentinei, s-a stins din viața. Anunțul trist a fost facut in urma cu puțin timp. Adrian Mutu este in doliu de cand a aflat.

A murit cantaretul Eric Carmen, cunoscut pentru hiturile „All By Myself” si „Hungry Eyes”. Avea 74 de ani

09:11, 12.03.2024 - Cantaretul si compozitorul american Eric Carmen, cunoscut in special pentru hiturile „Hungry Eyes” si „All By Myself”, a incetat din viata la varsta de 74 de ani. Anunțul a fost facut de soția artistului, relateaza marti DPA/PA Media, potrivit Agerpres. 

Celebrul actor și umorist Richard Lewis, cunoscut mai ales pentru rolul sau din serialul Curb Your Enthusiasm, a murit la varsta de 76 de ani

07:50, 29.02.2024 - Richard Lewis, cunoscut mai ales pentru rolul sau din serialul Curb Your Enthusiasm și pentru spectacolele sale de stand-up pline de umor negru, a murit la varsta de 76 de ani, in urma unui atac de cord.

Comediantul Ewen MacIntosh, cunoscut drept Keith din The Office, a murit la varsta de 50 de ani

15:31, 21.02.2024 - Actorul și comedianul Ewen MacIntosh, cunoscut in special pentru rolul sau de „Big Keith”, in celebrul sitcom britanic „The Office”, a incetat din viața la varsta de 50 de ani. Ricky Gervais, creatorul serialului, l-a numit pe MacIntosh „un original absolut”.

Alexei Navalnii a murit. Cine a fost Navalnii, cel mai cunoscut opozant al lui Putin

14:56, 16.02.2024 - Alexei Navalnii – considerat cel mai cunoscut opozant al președintelui rus Vladimir Putin – a murit, vineri, in penitenciar. Vestea a facut deja inconjurul lumii vineri, 16 februarie. Alexei Navalnii avea 47 de ani și era incarcerat intr-un penitenciar rusesc. Navalnii a devenit cunoscut pentru curajul…

O scriitoare i-a lasat lui Vladimir Putin o avere colosala! De ce a ales sa faca acest gest

18:10, 15.02.2024 - O scriitoare i-a lasat lui Vladimir Putin o avere colosala! De ce a ales sa faca acest gest Un cunoscut critic de arta, dar și scriitoare rusa, a murit la data de 11 februarie, la varsta de 99 de ani. Femeia deținea o colecție unica de arta și l-a ales pe Vladimir Putin ca moștenitor.Nina…

Actorul David Soul, cunoscut din serialul TV „Starsky & Hutch”, a murit la varsta de 80 de ani

18:35, 05.01.2024 - Actorul David Soul, interpretul detectivului Kenneth „Hutch” Hutchinson din serialul politist american „Starsky & Hutch”, difuzat in anii 1970, a murit joi la varsta de 80 de ani, a anuntat vineri sotia lui, Helen Snell, informeaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?