Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorul Alec Baldwin, primele declarații după ce a împușcat doi oameni. Totul s-a întâmplat pe platourile de filmare: ”Inima mea este frântă”

Publicat:

, in varsta de 63 de ani, a facut primele declarații dupa ce astazi a impușcat doi oameni pe platourile de filmare. Din nefericire, directorul de imagine al filmului „Rust”, Hutchins, in varsta de 42 de ani, a murit. a marturisit ca are inima franta. Iata ce a mai spus celebrul actor despre evenimentul nefericit!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joaca pentru copiii din Aiud

07:56, 18.04.2024 - Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joaca pentru copiii din Aiud Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joaca pentru copiii din Aiud Timp de o saptamana mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud,…

Primele declarații ale baiatului injunghiat in curtea unui liceu din Capitala. El a povestit ce s-a intamplat

14:16, 05.04.2024 - Elevul de 16 ani care a fost injunghiat in curtea unui liceu din Capitala a facut prima declarație dupa externare. Tanarul a povestit ca a fost atacat din senin și ca nu ii cunoaște pe agresori. Intre timp, unul dintre atacatori a fost arestat preventiv. 

Xtra Night Show. Ticy, colegul de breasla a lui Liviu Guța, declarații despre dispariția manelistului. Ce s-a intamplat cu cantarețul, de fapt: „Am vorbit cu familia” / VIDEO

23:40, 28.03.2024 - Liviu Guța este de negasit! Cunoscutul interpret de muzica de petrecere a fost dat disparut chiar de colegii de breasla. Potrivit informațiilor, se pare de mai bine de un an de zile nu s-a mai știut nimic de internetul de muzica de petrecere. Iata ce spune Ticy, colegul de breasla a lui Liviu Guța,…

Ce s-a intamplat in primele zile de filmare pentru Chefi la cuțite sezonul 13! Ce a dezvaluit Chef Alexandru Sautner

12:35, 06.03.2024 - Cel mai apreciat cooking show din Romania, Chefi la cuțite, vine la Antena 1 cu rețeta plina de surprize a celui de-al 13-lea sezon, care va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30.

Florin Vasilica a fost operat pe creier. Cum se simte artistul, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor. Primele declarații: „Va mulțumesc din inima”

12:10, 06.03.2024 - Ieri, Florin Vasilica a anunțat ca va lua o pauza mai lunga, dupa ce a fost supus unei operații pe creier. Artistul spunea ca este vorba despre o intervenție de hematom cerebral și ca spera sa treaca cu bine și peste aceasta incercare.

Gheboasa, primele declarații dupa ce a fost audiat de DIICOT. Ce s-a intamplat, de fapt: ”Nu trebuie sa ciripești ca sa...”

17:35, 03.03.2024 - La doua zile dupa ce a fost audiat de DIICOT, Gheboasa a facut primele declarații și a clarificat situația. Au existat o mulțime de zvonuri cu privire la faptele sale, iar acum a decis sa spuna ce s-a intamplat cu adevarat in 1 martie, cand locuința lui a fost percheziționata.

In Polonia o mașina a intrat intr-o mulțime de oameni: 14 persoane au fost ranite

09:05, 02.03.2024 - In Piața Rodla din orașul Szczecin din nord-vestul Poloniei, un autoturism a intrat intr-un grup de oameni. Șoferul, in varsta de 33 de ani, a intrat cu mașina in pietonii aflați pe o trecere de pietoni din Piața Rodla – una dintre cele mai mari și mai aglomerate intersecții din Szczecin – in dupa-amiaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?