Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorii din Fructul Oprit au sărbătorit Ziua Femeii pe platourile de filmare. Dezvăluiri inedite! Vârciu, despre fiica cea mică: „E bucată din mine”

Publicat:

Actorii din serialul „” au sarbatorit pe platourile de filmare și au facut cateva dezvaluiri emoționante cu aceasta ocazie.  a vorbit despre fiicele lui, iar  a oferit cateva detalii despre relația lui cu Cristina Ciobanașu. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mihai Stoica și-a sarbatorit ziua de naștere! Fiica lui, Teodora Stoica, i-a facut o urare emoționanta: ”Cel mai important...” / FOTO

12:06, 13.04.2024 - Mihai Stoica a implinit, in urma cu o zi, varsta de 59 de ani! Fostul fotbalist și-a sarbatorit ziua alaturi de familie și de fiica lui, cu care are o relație apropiata. Teodora Stoica i-a facut o urare speciala tatalui ei, prin care a exprimat ce loc important ocupa in viața ei.

Fiica deputatei PAS Victoria Cazacu, vizata in dosarul de la Aeroport, sparge tacerea: Iese cu dezvaluiri despre „jocurile politice și atacurile asupra familiei”

16:45, 08.04.2024 - Fiica deputatei PAS Victoria Cazacu, Diana Cazacu, vizata in dosarul mitei de la Aeroport, vine cu prima reacție la scandalul care s-a iscat. Aceasta va susține, maine, un briefing de presa la subiectul care a provocat o adevarata valva in societate și in partidul de guvernamant.

Cum și-a sarbatorit Liviu Varciu ziua de naștere. Artistul a implinit 43 ani

13:15, 18.03.2024 - In weekend, Liviu Varciu, actorul din serialul “Bravo, tata!”, și-a serbat ziua de naștere alaturi de cei dragi. Vedeta a marturisit intr-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit sa primeasca.

Liviu Varciu a implinit 40 de ani! Cum și-a petrecut celebrul actor aniversarea in acest an: „Cea mai tare petrecere” / FOTO

12:10, 18.03.2024 - Liviu Varciu și-a sarbatorit, duminica, 17 martie 2024, ziua de naștere! Anul acesta aniversarea actorului a fost una cu totul diferita. Iata cum a fost sarbatorit Liviu Varciu de catre cei dragi!

Dezvaluiri cutremuratoare: Femeia din Galati care si-a omorat fiica de 9 ani a lovit-o in mod repetat cu obiecte contondente, a sugrumat-o si a ars-o pe corp

13:51, 01.02.2024 - Femeia din Galati care si-a ucis fetita in varsta de 9 ani, batand-o crunt si cauzandu-i arsuri pe corp, a fost retinuta, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Galati formuland propunerea de arestare preventiva pentru comiterea infractiunii de omor asupra unui membru de familie.Parchetul…

Revine Meghan Markle pe platourile de filmare? „O vor inapoi și sunt pregatiți sa plateasca oricat e nevoie”

14:40, 28.01.2024 - Meghan Markle ar putea reveni pe micile ecrane, dupa ce i s-ar fi oferit un „rol de vis”. Ducesa de Sussex ar urma sa se intoarca intr-o producție derivata a serialului „Suits/Costume”.

Connect-R și-a sarbatorit fiica. Maya a implinit 10 ani. Ce surpriza i-a pregatit artistul: „La mulți ani, iubirea mea” / FOTO

09:36, 26.01.2024 - Connect-R și fosta lui soție, Misha, au impreuna o fiica, iar Maya a implinit, de curand, zece ani. Artistul și-a dorit sa o surprinda pe fata lui, așa ca, au plecat impreuna intr-o vacanța departe de Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?