Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acțiunile Renault se prăbușesc, după retrogradarea la categoria junk - Dacia ar putea fi afectată

Publicat:

's de a retrograda Rnault la categoria junk a dus la prabușirea cotațiilor acțiunilor producatorului francez, transmite Reuters potrivit Agerpres.

au inregistrat miercuri cea mai puternica scadere din cadrul indicelui bursier CAC 40, dupa ce agentia de evaluare Moody's a retrogradat ratingul atribuit constructorului auto francez la nivelul "junk", transmite Reuters.

In jurul orei 10:45, titlurile Renault inregistrat un declin de 1,95%, pana la 30,34 euro, dupa ce anterior au inregistrat o cadere de 2,3%, pana la 30,2 euro, cea mai slaba cotatie…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acțiunile Trump Media se prabușesc dupa ce un dosar arata ca ar putea fi vandute mai multe acțiuni

00:45, 16.04.2024 - Acțiunile companiei de socializare a lui Donald Trump s-au prabușit luni cu 18%, extinzand pierderile de la debutul pe bursa de luna trecuta, dupa ce compania a declarat ca ar putea vinde milioane de acțiuni in urmatoarele luni, inclusiv intreaga participație a fostului președinte, potrivit Reuters.

Europa, mai fierbinte decat Sahara: A fost cel mai cald martie inregistrat vreodata: Ultimele 10 luni au avut recorduri de temperatura

13:26, 09.04.2024 - Lumea a trecut prin cea mai calda luna martie din istoria inregistrarilor, incununand o serie de 10 luni in care fiecare luna a stabilit un nou record de temperatura, a anunțat marți serviciul UE de monitorizare a schimbarilor climatice, transmite Reuters, potrivit digi24.ro .

Cel mai cald martie inregistrat vreodata. Ultimele 10 luni au avut recorduri de temperatura. In Europa a fost mai cald decat in Sahara

10:10, 09.04.2024 - Lumea a trecut prin cea mai calda luna martie din istoria inregistrarilor, incununand o serie de 10 luni in care fiecare luna a stabilit un nou record de temperatura, a anunțat marți serviciul UE de monitorizare a schimbarilor climatice, transmite Reuters.

Erdogan ii transmite lui Rutte ca Turcia va sustine un nou sef al NATO in functie de nevoile sale

21:50, 31.03.2024 - Presedintele turc Tayyip Erdogan i-a transmis duminica premierului olandez Mark Rutte, in cadrul unei convorbiri telefonice, ca Ankara va sustine un candidat pentru postul de nou sef al NATO in functie de asteptarile si nevoile sale, a anuntat presedintia turca, transmite Reuters.

Romania, afectata de cutremurul grav din Turcia. Gorjul a inregistrat 4.200 seisme in anul 2023

11:05, 29.03.2024 - Cele peste 4.000 de cutremure care au afectat anul trecut sud-vestul Romaniei au fost generate de cutremurul de 7,8 grade Richter din Turcia, dar și de existența unor falii locale intr-o zona pretensionata pe curbura Carpaților - au stabilit specialiștii de la Fizica Pamantului.

Haos pe bursa europeana: Acțiunile se prabușesc dupa ce sectorul de lux a picat!

17:25, 20.03.2024 - Actiunile europene au scazut, afectate de o prabusire a actiunilor din sectorul luxului, care a redus valoarea de piata a acestora cu peste 30 de miliarde de dolari, dupa ce Kering SA a avertizat ca vanzarile Gucci au scazut in ultimul timp. Indicele Stoxx 600 a scazut cu 0,3% la ora 8:39 la Londra,…

Renault Scenic E-Tech a fost desemnata Masina Anului 2024 in Europa

09:50, 27.02.2024 - Grupul auto francez Renault a anuntat luni ca modelul sau Scenic E-Tech, un SUV electric popular in randul familiilor, a fost desemnat „Masina Anului 2024” la Salonul auto de la Geneva, informeaza Reuters, transmite AGERPRES . Micul SUV al celor de la Renault a devansat la limita noua berlina Serie…

China a inregistrat cea mai puternica deflație din ultimii 14 ani

12:06, 08.02.2024 - Preturile din China au continuat sa scada in luna ianuarie, cand au inregistrat cea mai mare cadere din ultimii 14 ani, potrivit datelor oficiale publicate joi, intr-un moment in care guvernul de la Beijing incearca sa relanseze consumul gospodariilor, transmit agențiile AFP și Reuters, citate de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?