Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acer a prezentat noile serii de notebook: Swift, Spin şi Aspire

Publicat:

Acer a prezentat astazi o suita de notebook-uri noi si puternice din seriile populare Swift, Spin si Aspire, toate oferind performanta noilor procesoare din a 11-a generatie cu grafica .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aurel Ștefanachi a prezentat spectaculos noile apariții ale editurii TipoMoldova

21:00, 21.03.2024 - În sala Fnu Neagu a bibliotecii judeene brilene Aurel tefanachi a prezentat spectaculos ultimele apariii de la editura pe care o conduce în Iai TipoMoldova. Printre nume de cri a strecurat i poezii pentru c evenimentul a avut loc exact de Ziua Internaional a Poeziei.Alturi de invitat au fo...

Crișul Santandrei și-a prezentat noile achiziții! „Sper sa aduca plus valoare acestei echipe”

11:06, 06.02.2024 - Incepand de duminica seara, revelația sezonului din Seria 8 a Ligii a III-a și-a stabilit „cartierul general” la Hotel Nicoleta din Baile Felix, locație de unde focmai a plecat Metropolitan Ișalnița și urmeaza sa ajunga CSM Victoria Carei.

Formula 1: Ferrari și-a prezentat noile „achiziții” – Fratele lui Charles Leclerc s-a alaturat proiectului

17:50, 27.01.2024 - Scuderia Ferrari a anunțat sambata doua mutari interesante, un pilot britanic de rezerva in varsta de 18 ani și pe fratele lui Charles Leclerc, Arthur, care vor face parte din echipa in acest an.

Polonia nu este impotriva desfașurarii de trupelor germane pe teritoriul sau

16:36, 15.01.2024 - Noile autoritați ale Poloniei nu sint impotriva desfașurarii de trupe germane pe teritoriul lor. Despre acest lucru a declarat viceministrul polonez de externe Andrzej Szejna intr-un interviu acordat ziarului Rzeczpospolita. "Daca germanii vor dori sa intareasca flancul estic al NATO in Polonia, așa…

Samsung a lansat noile dispozitive rezistente, Galaxy XCover7 și Galaxy Tab Active5

17:05, 10.01.2024 - Samsung a lansat astazi, 10 ianuarie, la nivel global, noile Galaxy XCover7 și Galaxy Tab Active5, un smartphone și o tableta dedicate mediului de afaceri, gandite sa faca fața unor provocari intense, inclusiv pentru munca pe teren, unde versatilitatea, optimizarea și securitatea sunt esențiale.

FCSB și-a prezentat noile achiziții: „Nu mi-a venit sa cred” » Ce spune Elias Charalambous despre lot + „Nu eu ma ocup de transferuri”

15:06, 08.01.2024 - FCSB a susținut o conferința de presa in care și-a prezentat cele doua transferuri ale iernii: Luis Phelipe și Baba Alhassan. Antrenorul cipriot Elias Charalambous a fost prezent la conferința de presa in care FCSB i-a prezentat pe mijlocașul central ghanez Baba Alhassan (23 de ani) și extrema brazilian…

Noile plafoane cash pentru firme și persoane fizice, valabile in anul 2024

19:05, 05.01.2024 - Plafoanele de plați și incasari in numerar pentru persoane juridice și fizice și limitele de cash in casa pentru firme au fost modificate, de catre Guvern, de 3 ori in anul 2023. Acum, la inceput de 2024, am sintetizat principalele plafoane privind banii in numerar, valabile dupa toate aceste schimbari,…

Kievul cere accelerarea livrarilor de arme occidentale, dupa noile atacuri masive ale Rusiei

14:10, 02.01.2024 - Seful diplomatiei ucrainene, Dmitro Kuleba, le-a cerut aliatilor occidentali „sa-si accelereze" livrarile de arme catre Ucraina, dupa un nou atac masiv rusesc marti dimineata, soldat cu cel putin cinci morti.


Ce parere ai despre aceasta stire?