Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident VIOLENT în Teleorman - Patru persoane au murit pe loc. Mașină ruptă în două în urma impactului cu un copac

Publicat:

Patru barbați au murit, joi dimineața, dupa ce mașina in care se aflau a lovit un copac de pe marginea DN 65 A, la intrarea in localitatea Dobrotești, județul Teleorman, conform Mediafax.

Purtatorul de cuvant al ISU , a declarat ca cei patru barbați din mașina au murit pe loc.

„In urma impactului cu un copac au rezultat 4 victime, barbați, care au fost gasiți decedati de catre forțele de intervenție. Doi dintre aceștia se aflau proiectați in exteriorul mașinii, iar alți doi, cei care se aflau pe locurile din fața, erau incarcerați”, a spus Dragomir.

Medicii

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident rutier teribil in Iași. Doua persoane au murit, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion / FOTO

19:10, 25.03.2024 - Un accident rutier cumplit a avut loc, luni dupa-amiaza, 25 martie 2023, in Iași. Doua persoane, soț și soție, și-au pierdut viața, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion.

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

Accident ingrozitor in Dolj. O tanara de 27 de ani a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac. Șoferița a avut parte de un sfarșit tragic

10:30, 07.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. O tanara de 27 de ani s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac, iar mai apoi a ajuns in gardul unei case. Șoferița nu a mai avut nicio șansa de supraviețuire și a murit pe loc.

Accident grav in județul Dolj! Un sofer de 24 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-o caruta in care se aflau patru persoane / FOTO

08:05, 19.02.2024 - Un accident cumplit a avut loc, in urma cu o seara, in județul Dolj! Un șofer de 24 de ani și-a pierdut viața, dupa ce a intrat cu mașina intr-o caruța in care se aflau patru persoane, dintre care doi minori.

Accident grav la Ungheni. O pasagera de 17 ani a murit, dupa ce șoferul beat a ajuns intr-un copac. Fata urma sa iși sarbatoreasca majoratul

10:35, 08.02.2024 - Un tanar de 25 de ani, in stare de ebrietate alcoolica avansata și fara permis de conducere a derapat cu mașina de pe traseu și s-a tamponat intr-un copac. In rezultat, pasagera de 17 ani din mașina acestuia a decedat la fața locului.

Accident grav in Cluj. Doi barbați au murit, dupa impactul violent dintre un camion și o camioneta

10:30, 02.02.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs in Cluj, in urma cu puțin timp. Doi barbați și-au pierdut viața, dupa ce un camion a intrat intr-o camioneta. Impactul a fost violent, astfel ca medicii nu au mai putut sa le salveze viața celor doi, din cauza ranilor foarte grave.


Ce parere ai despre aceasta stire?