Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ACCIDENT TRAGIC! Un bărbat s-a ÎMPUŞCAT ÎN CAP din greşeală

Publicat:

Accident tragic in Capitala. Un barbat a murit, dupa ce s-a impușcat in cap din greseala. Tragedia s-a produs ieri in sectorul Ciocana din Chisinau. Potrivit martorilor, tanarul a vrut sa-si procure un pistol, dar mai intai a mers la un tir pentru a-l proba.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Percheziții la un barbat din capitala: Ar fi cerut mita de la o persoana, ca sa o scape de pedeapsa pentru ca a condus mașina fara permis

13:25, 22.04.2024 - Un barbat din Chișinau este cercetat de ofițerii CNA, fiind banuit de complicitate la corupere pasiva. Acesta ar fi cerut mita de la alt barbat pentru a-l ajuta sa mușamalizeze un pretins caz de conducere a automobilului fara permis de conducere.

Accident cumplit in Piața Unirii din București! Un barbat a murit / FOTO

09:16, 10.04.2024 - Un accident cumplit s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 10 martie 2024, in Piața Unirii din București. Un barbat in varsta de 35 de ani a murit. Iata ce s-a intamplat pe strada Halelor din Capitala!

Un motociclist din Moldova, mort intr-un tragic accident in Italia: Ar fi pierdut controlul ghidonului

16:15, 22.03.2024 - Un tanar de 29 de ani din Republica Moldova și-a pierdut viața intr-un grav accident rutier. Tragedia s-a produs in aceasta dimineața, 22 martie, in comuna Pescantina din provincia italiana Verona, conform publicației Il Gazzettino .

Eveniment rutier grav in Maramureș. Barbat de 61 de ani beat și fara permis provoaca un accident grav

19:46, 04.03.2024 - Eveniment rutier grav in Maramureș. Barbat de 61 de ani beat și fara permis provoaca un accident grav Profita acum : Oferta de nerefuzat Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Baile Felix Oferta de nerefuzat: Hotel Baratsag Hajduszoboszlo START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile…

Un barbat a murit dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un copac, intr-o localitate din Hunedoara

19:30, 20.02.2024 - Accident mortal, marți dupa-masa, intr-o localitate din Hunedoara, acolo unde un barbat a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea și a intrat intr-un copac de pe marginea drumului. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Accident tragic pe DN1 E60! Un barbat a murit in urma impactului violent

09:40, 13.02.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentelor 2 Cluj-Napoca și Huedin intervin in aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe DN1 E60, pe raza localitații Dumbrava. Un barbat a fost descarcerat, insa din pacate prezinta leziuni incompatibile cu viața. „Din primele date, in accident au fost…

Tragedie in București! Un barbat a fost impușcat de varul lui. De ce a recurs la acest gest șocant

14:00, 11.02.2024 - O adevarata tragedie a avut loc in Sectorul 4 din București! Un barbat a fost impușcat de varul lui. Iata de ce a recurs la acest gest șocant, dar și ce au transmis reprezentanții Poliției din Capitala!

O mașina cu 4 persoane, ce se deplasa in capitala la protest, s-a rasturnat la Pelinia: Șoferița, lidera din teritoriu a unui partid, spitalizata

10:05, 01.02.2024 - Accident la Drochia. O șoferița, președinta organizației teritoriale a unui partid politic intr-un raion din nordul țarii, impreuna cu trei pasageri, care se deplasa spre protestul din Chișinau, s-a rasturnat cu mașina intre satele Pelinia și Sofia.


Ce parere ai despre aceasta stire?