Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident teribil nu departe de Timișoara. Un om a murit, mai mulți sunt răniți. Foto

Publicat:

Un grav accident rutier a avut loc intre localitațile și Bucovaț. Doua autoturisme s-au ciocnit violent. Zece persoane se aflau in autovehicule, dintre care patru sunt copii. La fața locului au ajuns de urgența ... The post Accident teribil nu departe de Timișoara. Un om a murit, mai mulți sunt raniți. Foto appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident rutier teribil in Iași. Doua persoane au murit, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion / FOTO

19:10, 25.03.2024 - Un accident rutier cumplit a avut loc, luni dupa-amiaza, 25 martie 2023, in Iași. Doua persoane, soț și soție, și-au pierdut viața, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion.

Un mort si mai multi raniti dupa un teribil accident rutier in Banat

15:10, 24.03.2024 - Duminica, aproape de ora 13, pe DN 6, km 456- Centura Ocolitoare a Municipiului Caransebeș, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și ranirea altor șase persoane. Din primele cercetari s-a stabilit ca in timp ce o femeie de 46 de ani conducea un autoturism din direcția Jupa catre…

Accident cu 11 raniți. Un TIR și un autocar s-au ciocnit. A fost activat Planul Roșu VIDEO

15:15, 23.01.2024 - Un grav accident rutier a avut loc marți 23 ianuarie 2024 pe drumul care leaga Timișoara de Arad. In urma ciocnirii dintre un TIR și un autobuz in care se aflau 18 pasageri au fost ranite 11 persoane (cei doi șoferi și noua pasageri)

Doi raniti in urma unui nou accident in Timisoara

09:31, 21.01.2024 - Inca un accident grav a avut loc sambata seara pe Bd. Gh. Lazar din Timisoara dupa ce un tanar sofer a virat la stanga si a intrat in coliziune cu un autoturism de pe sens opus. In urma impactului a fost ranit atat soferul in varsta de 19 ani, cat si un pasager din cealalta […] Articolul Doi raniti…

Accident grav pe DN1: Doi oameni au murit și alți patru au fost raniți

13:40, 12.01.2024 - Doua persoane au murit și alte patru sunt grav ranite, in urma unui cumplit accident rutier care a avut loc in județul Prahova. Mai multe ambulanțe au fost trimise la fața locului, dar și elicopterul SMURD.

Circulație blocata in Prahova: doi morți și trei raniți, dupa un accident rutier teribil

12:51, 12.01.2024 - Circulație blocata in Prahova: doi morți și trei raniți, dupa un accident rutier teribilDoi oameni au murit și trei au fost raniți dupa ciocnirea a doua mașini in localitatea Florești, județul Prahova, informeaza Mediafax.Doua persoane au murit și alte trei au fost ranite in urma unui accident petrecut…

Doi raniți pe autostrada A1, in urma unui accident, pe sensul de mers Deva - Timișoara

16:50, 05.01.2024 - Un accident care a avut loc pe autostrada A1, km 409+500, sensul de mers Deva - Timișoara, in apropiere de nodul rutier Holdea, a dat peste cap circulația in zona. Traficul a fost blocat mai bine de o ora.

Accident teribil, soldat cu 5 raniți, in urma impactului devastator intre 2 mașini. Șoferii faceau intrecere

10:45, 31.12.2023 - Un accident teribil, soldat cu ranirea a 5 persoane, a avut loc sambata noaptea la Iași. Din primele informații, se pare ca șoferii celor 2 autoturisme s-ar fi luat la intrecere. Din cauza lipsei de experiența, pana la accident nu a fost decat un pas.


Ce parere ai despre aceasta stire?