Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident teribil în vestul țării. Un bărbat a murit pe loc. O mașină și o motocicletă au luat foc

Publicat:

In urma cu aproximativ o ora, s-a produs un accident rutier intre un autoturism și o motocicleta, in localitatea Felnac. In urma... The post Accident teribil in vestul țarii. Un barbat a murit pe loc. O mașina și o motocicleta au luat foc appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit in Constanța! Un barbat de 59 de ani, angajatul unei firme de paza, a murit pe loc dupa ce s-a rasturnat cu masina / FOTO

08:31, 19.03.2024 - Un accident cumplit a avut loc, cu puțin timp in urma, in Constanța. Un sofer in varsta de 59 de ani, angajat al unei firme de paza, a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina pe DN2A, intre localitatile Curcea si Stupina, din judetul Constanta.

(foto) Accident tragic in sudul țarii: Un șofer a murit pe loc, dupa ce a ieșit cu mașina pe contrasens și a lovit alt automobil

18:50, 14.03.2024 - Un accident cu final tragic s-a produs, astazi, in satul Baurci din Gagauzia. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea s-a tamponat cu un alt automobil, informeaza Gagauzinfo.md .

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Accident teribil pe DN 25, in Galați. Un barbat a fost grav ranit dupa ce o mașina a spulberat o caruța

13:10, 03.03.2024 - Un barbat de 31 de ani a fost grav ranit, sambata, 2 februarie, dupa ce caruta pe care o conducea si un autoturism s-au ciocnit, pe DN 25, in judetul Galati. O pasagera din autoturism a fost preluata de echipajele medicale

Un barbat a murit dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un copac, intr-o localitate din Hunedoara

19:30, 20.02.2024 - Accident mortal, marți dupa-masa, intr-o localitate din Hunedoara, acolo unde un barbat a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea și a intrat intr-un copac de pe marginea drumului. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Un alt accident grav in vestul țarii

10:10, 20.02.2024 - Accident grav, in vestul țarii, pe Drumul Național 7. Potrivit Poliției , un barbat de 72 de ani, din Arad, in timp ce conducea un autoturism pe DN 7, a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un barbat de 44 de ani, din Sambateni. In urma impactului a rezultat ranirea șoferului de 72 de ani…

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Barbat din vestul țarii, amendat cu 990 de lei. A umblat cu mașina…vopsita!

14:40, 01.02.2024 - Barbat din vestul țarii, amendat cu 990 de lei. A umblat cu mașina...vopsita! In dimineața zilei de 1 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control, un autoturism care se deplasa pe Calea Radnei, din municipiu.


Ce parere ai despre aceasta stire?