Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident teribil în Iași: o persoană a murit, iar alte două au fost grav rănite

Publicat:

O persoana a murit iar alte doua au fost ranite in urma unui accident rutier produs pe DN 28, in localitatea Miclauseni, comuna Butea, in urma unei coliziuni dintre un autotren si un autoturism.

Purtatorul de cuvant al ISU Iasi, , a declarat ca in accident au fost ranite trei persoane, doua fiind incarcerate. Una dintre cele doua persoane incarcerate a decedat, noteaza Agerpres.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.

Accident rutier teribil in Iași. Doua persoane au murit, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion / FOTO

19:10, 25.03.2024 - Un accident rutier cumplit a avut loc, luni dupa-amiaza, 25 martie 2023, in Iași. Doua persoane, soț și soție, și-au pierdut viața, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion.

Accident grav pe o șosea din Banat. Un barbat a murit, alte șase persoane au fost ranite UPDATE Cum s-a petrecut accidentul (foto)

15:20, 24.03.2024 - Teribil accident de circulație, duminica la pranz, pe centura ocolitoare a Caransebeșului, in județul Caraș-Severin. In coliziune au fost implicate trei autoturisme, fiind raportate inițial șapte victime Pentru salvarea victimelor, la fața locului au fost mobilizate patru echipaje de pompieri militari…

Accident grav in județul Galați. O persoana a murit, iar alte 8 au fost ranite VIDEO

06:45, 16.02.2024 - Un accident cu opt victime a avut loc pe DN25, in județul Galați, joi noapte, 15 februarie 2024. In accident au fost implicate trei mașini. Circulația este blocata total in zona, anunța Poliția.

Accident mortal in Valcea. O persoana a murit, iar alte patru sunt ranite

22:30, 09.02.2024 - Un barbat a decedat si patru persoane au fost ranite in urma unui accident produs vineri seara pe un drum judetean din localitatea Dragoesti si in care au fost implicate o autoutilitara si un autoturism, au anuntat autoritatile din Valcea.Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta…

Judetul Constanta. Doua persoane ranite intr-un accident rutier la intrare in localitatea Corbu. O victima, incarcerata

09:36, 04.02.2024 - Un accident rutier a avut loc in aceasta dimineata in judetul Constamta, la intrare in localitatea Corbu, zona Petromar.Potrivit ISU Dobrogea doua persoane au fost ranite, una fiind incarcerata.La fata locului salvatorii de la Statia Midia cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma, un SMURD B2 si…

Accident cu trei persoane incarcerate, in Timiș. Una dintre ele a murit

11:06, 27.01.2024 - Accident produs sambata dimineața, pe DN 68A, in localitatea timișeana Coșava. Trei persoane au ramas incarcerate in urma impactului dintre o autoutilitara și un tir. Șoferul autoutilitarei a murit.

Accident cu trei persoane incarcerate, la Coșava. Una dintre ele a murit

10:26, 27.01.2024 - Accident produs sambata dimineața, pe DN 68A, in localitatea timișeana Coșava. Trei persoane au ramas incarcerate in urma impactului dintre o autoutilitara și un tir. Șoferul autoutilitarei a murit.


Ce parere ai despre aceasta stire?