Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident șocant în Cluj - Un tânăr a murit după ce a fost lovit de un autobuz

Publicat:

Un tanar in varsta de 26 de ani a murit, marți, in localitatea Fizeșu Gherlii, județul Cluj, dupa ce a fost lovit de un autobuz. Echipajul medical a incercat sa-l resusciteze timp de 50 de minute, fara succes, transmite MEDIAFAX.

Citește și: Sondaj: , de neoprit in cursa catre Cotroceni! Surpriza de pe locul doi

O autospeciala cu modul de descarcerare și un echipaj de ambulanța au intervenit, luni, la un accident rutier, care a avut loc pe raza localitații Fizeșu Gherlii, in județul Cluj.

Potrivit pompierilor, un barbat de 26 de ani a fost accidentat grav de…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit pe strada de un tanar de 17 ani care facea școala de șoferi

17:40, 16.04.2024 - Un pieton a fost accidentat mortal, dupa ce a fost acrosat de o masina de școala condusa de un tanar de 17 ani, care se afla sub supravegherea instructorului auto, informeaza, marti, IPJ Dambovita, potrivit Agerpres.

Un tanar de 26 de ani a cazut și a murit pe terenul de fotbal de langa „Kauflandul” aflat pe strada Banu Maracine

10:15, 06.03.2024 - Un tanar de 26 ani a murit, marți seara, pe un teren de sport din municipiu, zona Kaufland in timp ce juca fotbal. Echipajul medical care... The post Un tanar de 26 de ani a cazut și a murit pe terenul de fotbal de langa „Kauflandul” aflat pe strada Banu Maracine appeared first on Special Arad · ultimele…

ULTIMA ORA! Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de o mașina, la Slobozia Cioraști

20:25, 20.02.2024 - Un pieton a fost lovit de o mașina, la Slobozia Cioraști. Conform Biroului de presa al IPJ Vrancea, „polițiștii rutieri intervin la un apel 112, privind un eveniment produs pe raza localitații Slobozia Cioraști, la ieșire inspre DN2 E85. Din primele informații rezulta ca un pieton a fost acroșat de…

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

Accident grav pe Drumul European 85, in județul Buzau. Un tanar de 33 de ani a murit, dupa ce betoniera pe care o conducea s-a rasturnat

09:40, 06.02.2024 - Un accident rutier cumplit a avut loc pe Drumul European 85, in județul Buzau. Este vorba despre un tanar de 33 de ani care și-a pierdut viața, dupa ce betoniera pe care o conducea s-a rasturnat si a iesit de pe sosea.

Caz șocant in Olt! Un barbat in varsta de 35 de ani a murit dupa ce a fost lovit de bratul unei macarale, in timp ce se afla la munca

22:10, 03.02.2024 - Un barbat in varsta de 35 de ani și-a gasit sfarșitul in timp ce se afla la munca. Mai exact, in timp ce lucra la demontarea unei macarale folosite pentru demolarea unui turn de apa din municipiul Slatina, ar fi fost lovit de un brat desprins de la aceasta.

Un tanar a murit si patru persoane au fost ranite, dupa ce o dubita si un autoturism s-au ciocnit pe DN 52, in județul Teleorman

19:35, 30.01.2024 - Un tanar de 20 de ani a murit si alte patru persoane au fost transportate la spital, marti, dupa ce o dubita s-a ciocnit cu un autoturism, pe DN 52, in judetul Teleorman. In urma accidentului, traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers.

Accident feroviar cumplit in județul Neamț! Un minor de 14 ani a murit, dupa ce a fost lovit de tren / FOTO

13:05, 25.01.2024 - Un accident feroviar teribil a avut loc, in cursul zilei de joi, 25 ianuarie 2024, in județul Neamț. Un copil in varsta de de 14 ani a fost spulberat de un tren care circula pe ruta Suceava-Bucuresti, in Roman.


Ce parere ai despre aceasta stire?