Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident şocant! Două persoane decedate şi una rănită. A pierdut controlul volanului şi s-a izbit într-un copac

Publicat:

Accident socant! Doua persoane decedate si una ranita. A pierdut controlul volanului si s-a izbit intr-un copac Tragedia serii! Un grav accident rutier soldat cu doua decese si cu ranirea grava a unei persoane a avut loc sambata seara pe DN6, intre localitatile Lovrin si din judetul Timis. Soferul unei masini a pierdut controlul volanului si s-a lovit cu autoturismul intr-un copac de la marginea soselei. Potrivit politistilor, accidentul a avut loc sambata seara pe DN6, intre Lovrin si , in apropiere de intersectia cu drumul spre comuna Tomnatic. „Un autoturism circula…

Citeste articolul mai departe pe jurnalmm.ro…  

Sursa articol: jurnalmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adolescent de 17 ani, beat și drogan la volan. Tanarul a provocat un accident rutier și s-a izbit de un copac. Cinci persoane au ajuns la spital

10:05, 07.04.2024 - Un tanar de 17 ani a provocat un accident rutier unde cinci persoane au ajuns la spital cu rani grave. Baiatul nu avea permis și s-a urcat la volanul autoturismului dupa ce a consumat alcool și substanțe interzise.

VIȘINA: O șoferița care a pierdut controlul volanului a ranit trei minori

11:15, 21.03.2024 - In aceasta dimineața, 21 martie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Gaești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier in Vișina. Din primele verificari efectuate, polițiștii au stabilit ca o femeie, de 45 de ani, din comuna Șelaru, in timp ce ar fi condus un autoturism pe DJ…

Zeci de morti in Mali, dupa ce un autobuz a cazut de pe un pod. Șoferul ar fi pierdut controlul volanului

08:25, 28.02.2024 - In total, 31 de persoane si-au pierdut viata si zece au fost ranite, dintre care unele grav, cand un autobuz care transporta calatori spre Burkina Faso a cazut de pe un pod, marti, in sud-estul Mali, a anuntat Ministerul Transporturilor, noteaza AFP.

Un copil și-a pierdut viața dupa ce masina in care se afla s-a rasturnat

20:16, 17.02.2024 - O fata de 10 ani a murit dupa ce masina in care se afla s-a rasturnat in afara partii carosabile, soferul pierzand controlul volanului. Tragedia a avut loc sambata dupa amiaza pe DN7, pe raza comunei Vetel. Un barbat, de 42 de ani, din Deva, care conducea un autoturism din directia Deva-Ilia, a pierdut…

(video) Un microbuz de ruta, plin cu pasageri, s-a izbit de un copac, langa Horești: Patru persoane, spitalizate

12:25, 08.02.2024 - Patru persoane au ajuns la spital, dupa ce microbuzul in care se aflau a derapat de pe traseu și s-a izbit de un copac. Accidentul s-a produs in aceasta dimineața, 8 februarie, langa localitatea Horești.

O șoferița a pierdut controlul asupra volanului, la Grigoriopol: Mașina ei a intrat intr-un copac, apoi s-a rasturnat

18:30, 02.02.2024 - Un accident grav s-a produs in aceasta dimineața, in stanga Nistrului, pe traseul Grigoriopol-Colosova. Un automobil a derapat de pe traseu, s-a izbit de un copac și s-a rasturnat. Șoferița și pasagerul acesteia au fost transportați la spital.

O șoferița a pierdut controlul volanului, la Grigoriopol: Mașina ei a intrat intr-un copac, apoi s-a rasturnat

18:25, 02.02.2024 - Un accident grav s-a produs in aceasta dimineața, in stanga Nistrului, pe traseul Grigoriopol-Colosova. Un automobil a derapat de pe traseu, s-a izbit de un copac și s-a rasturnat. Șoferița și pasagerul acesteia au fost transportați la spital.

S-a activat Planul Roșu dupa un accident grav in Timiș. 11 persoane au fost ranite, șoferul a ramas incarcerat

16:10, 23.01.2024 - In cursul acstei zile,  ca urmare a unui accident in care 11 persoane au fost ranite, iar șoferul a ramas incarcerat, autoritațile au anunțat ca s-a activat Planul Roșu dupa un accident grav in Timiș.


Ce parere ai despre aceasta stire?