Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident pe un drum județean din Tulcea: Un bărbat de 58 de ani a murit

Publicat:

Un barbat de 58 de ani a murit, vineri, dupa ce a fost lovit de o mașina pe un drum județean din Tulcea, anunța MEDIAFAX.

Potrivit IPJ Tulcea, accidentul a avut loc pe DJ 222. Din primele verificari a rezultat faptul ca un barbat de 30 de ani, din județul Prahova, in timp ce conducea o mașina pe drumul care leaga Tulcea de Agighiol a accidentat un barbat de 58 de ani, din Murighiol, care se deplasa pe partea carosabila.

Citește și: Video Romica Țociu și o umilesc pe : Domne, n-o ajuta fața, dar e talentata rau

In urma accidentului, pietonul a…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat din Teleorman a murit dupa ce a incercat sa fuga de polițiști și a intrat cu mașina intr-un stalp de beton

09:10, 10.04.2024 - Un barbat de 50 de ani din Rosiorii de Vede, care a refuzat sa opreasca masina la semnalele politistilor, fugind de acestia, a murit, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce a intrat cu vehiculul intr-un stalp, transmite News.ro.

Omorat in plina strada pentru ca agresorului nu i-a placut cum a parcat mașina

09:25, 29.03.2024 - Un barbat de 50 de ani din judetul Prahova a fost omorat, in strada, in urma unui conflict spontan cu un alt barbat. Agresorul, nemultumit... The post Omorat in plina strada pentru ca agresorului nu i-a placut cum a parcat mașina appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Tragedie in Iași. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de mașina condusa de o șoferița. Victima se afla in mijlocul strazii

13:40, 07.03.2024 - Tragedie de proporții in Iași! Un barbat a murit pe loc, dupa ce a fost lovit de o mașina. Victima se afla pe trecerea de pietoni in momentul in care s-a produs tragedia. Șoferița a trait un șoc, cand a l-a lovit cu mașina pe barbat. Iata cum s-a intamplat totul.

Sfarșit tragic pentru o tanara de 19 ani. A murit dupa ce mașina in care era a fost lovita de TIR

21:15, 06.03.2024 - n eveniment au fost implicate un autotren, un autoturism și o caruța. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospeciala de stingere, o autospeciala pentru transport victime multiple, o ambulanța SMURD și patru SAJ.In autoturism se aflau patru…

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

ULTIMA ORA! Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de o mașina, la Slobozia Cioraști

20:25, 20.02.2024 - Un pieton a fost lovit de o mașina, la Slobozia Cioraști. Conform Biroului de presa al IPJ Vrancea, „polițiștii rutieri intervin la un apel 112, privind un eveniment produs pe raza localitații Slobozia Cioraști, la ieșire inspre DN2 E85. Din primele informații rezulta ca un pieton a fost acroșat de…

Barbat de 45 de ani din Prahova, retinut pentru 24 de ore, dupa ce a ucis un caine cu masina. Polițiștii au deschis un dosar penal

08:05, 15.02.2024 - O situație șocanta a avut loc, de curand, in județul Prahova. Un barbat de 45 de ani din orasul prahovean Urlati a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a ucis un caine lovindu-l cu masina. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.


Ce parere ai despre aceasta stire?