Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident pe Transalpina. Un bărbat a murit

Publicat:

Inspectoratul de a anuntat ca un motociclist, de 64 de ani, din Ungaria, a pierdut controlul directiei de deplasare, cel mai probabil din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum. In urma gravelor leziuni suferite, barbatul a decedat.

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mai multe persoane au murit in urma unui accident produs la un raliu din Ungaria

22:41, 24.03.2024 - Mai multe persoane au murit si alte cateva au fost ranite in urma unui accident produs la Raliul Esztergom-Nyerges, unde un vehicul a iesit de pe sosea si a intrat in spectatori. Serviciul National de Ambulanta a transmis, duminica dupa-amiaza, catre agentia ungara de presa MTI, ca viata a patru oameni…

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

Accident grav in Ungaria! Un sofer a murit, dupa ce doua microbuze romanești s-au ciocnit / FOTO

15:00, 24.02.2024 - Accident terifiant in Ungaria! Un șofer, in varsta de 48 de ani, a murit, dupa ce doua microbuze romanești s-au ciocnit. Imagini dureroase de la fața locului. Oamenii legii se ocupa de cercetarea cazului pentru a se afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.

ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit

16:40, 16.02.2024 - In dupa-masa zilei de 16 februarie, in jurul orei 13.30, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Someș” al județului Satu Mare... The post ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit first appeared on Informatia Zilei .

ULTIMA ORA! Un barbat a murit, iar soția sa a fost ranita, in urma unui accident intre un tir și doua autoturisme

17:55, 08.02.2024 - Un barbat de 64 de ani, din Suraia, a decedat joi dimineata, pe DN2-E85, la iesirea din Focsani catre Garoafa, in urma unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme si un TIR, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Vrancea. „La ora 02,50, politistii Serviciului Rutier au…

ACCIDENT IN JUDEȚ Accident cu un microbuz in Pișcari

11:26, 05.02.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența SOMEȘ al județului Satu Mare a intervenit, luni, 5 februarie, in jurul orei 8.00, la un accident rutier produs in localitatea Piscari. The post ACCIDENT IN JUDEȚ Accident cu un microbuz in Pișcari first appeared on Informatia Zilei .

Accident tragic in Constanța. Un tanar de 23 de ani a murit dupa ce a intrat cu autoturismul intr-un sens giratoriu si s-a rasturnat

09:45, 04.02.2024 - Un tanar de 23 de ani a murit duminica dimineata, in municipiul Constanta, dupa ce a intrat cu autoturismul pe care il conducea intr-un sens giratoriu si s-a rasturnat.Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta a informat, printr-un comunicat de presa, ca in jurul orei 6,00, politistii Serviciului…

Accident cumplit in Satu Mare! Un tanar de 30 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp / FOTO

10:50, 03.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, pe un drum din judetul Satu Mare. Un barbat de 30 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes".


Ce parere ai despre aceasta stire?